- Konu Sahibi derindeniz84
-
Canım insallah hamileyizdiz bosa heveslenmeyelım ben 1 hafta sonra yenıden yapıcam zaten ıllakı bellı eder kendını reglımde bayaa gecmıs olacak nerdeyse ıkıncı reglı tarıhım gececek doktora gıderım artık sende 1 hafta sonra yenıden yap heveslenme bak benımkıde bole gorebılecekmısın bılmıyorum :)
Eki Görüntüle 910455
arkadaşlar bu testlerde tecrübeli olan yok mu bizi bi aydınlatın :) kendımi durmurmaya calıssam da hayal kurmaya engel olamıyorummm
yok ben haftaya yıne bu aldıgım hassas testen yaptırcam cıft cızgı gormezsem zaten doktora gıdıcem cunku nıye regl olmadım ustelık progestan verdıgı halde dıye sorucam kan testini cıft cızgı gorursem zaten yaptırıp doktora gıdıcem. yanı amma uzattım lafı anlıcan benımde gözümm yemiyooo kan testi yaptırmayaaa :26::26:
ayy sonucu mutlaka yaz ben hala deli gibi araştırıyorum acaba baska kımlerde bole cıkmıs nolmus dıyee lutfen sonucu buraya yaz. Hayırlısı ıse ınsallah hamılesındır canım :))
Insallah arkadasim agzindan bal damliyo :) ben pazartesi yine test yapcam bakim ne cikicak kan testi icin endiseleniyorum bakalim kismet
test sonucum hala cıkmadı keske yaptırmasaydım beklemekten daha cok stres oldum yaaa
Allah allahh ne sonusmus yaa pazartesine mi kalcak nolcak acabaa
hamıleyıımmmm sonuc 67.38 cnm
Ayyyy canim cok sevindimm vallahi Allah bebisini korusun vakit kaybetme doktorada gorun cok sevindim benim icinde dua et olur mu cok sevindimm masallah opuldun :)))₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?