Hayırlısı olsun canımSabahtan beri batma var can yakıcı ara ara giriyor. Akıntım yogun baskada bir belirti yok
Ama yine çok adete 7 gün kala sizi üzmekten başka birşey değil 1-2 gün kalsa daha iyiSabahtan beri batma var can yakıcı ara ara giriyor. Akıntım yogun baskada bir belirti yok
Umarım inaşşllahHayırlısı olsun canım
En garantisi oCanım seni üzmek istemem ama ümitlenmeden gidip kan ver bence.Dün gece test yapmıştım böyle pozitif çıktı
Hastaneye gittim bugün makina bozuk bahanesiyle sonucu 4 saat bekledim boş yere.Sonuç NEGATİF.Büyük bir hayal kırıklığına uğradım.İnşallah gebesindir.Sevinmeden önce kan testi yap mutlaka
Değil aslında erken döllenme varsa çıkabilir testteAma yine çok adete 7 gün kala sizi üzmekten başka birşey değil 1-2 gün kalsa daha iyi
Test yapmak için çünkü yanıltıcı olur çok
erken döllenme de olabilir tabi de yumurtlama takibi felan da önemliDeğil aslında erken döllenme varsa çıkabilir testte
Hsg çekilen ay hamile kalınıyor mu ilk defa duyuyorumArkadaşlar merhaba. 6 aylık evliyim . sat tarihim 20 OCAK . bat ise 17 ŞUBAT. 29 OCAK^da hsg filmi çekildi. Tüplerde hiç bir sıkıntım yokmuş. 2-3 gündür yoğun bir akıntım var. Hatta bu Ay Ovulasyon testi yapttım. 3-4 Şubat En yoğun Yumurtlama Günümdü. O günleri değerlendirdik. ve bugun sol kasığım sanki böle iğne batırıp cıkartıyolar gün boyu devam etti ve ben gebelik testi yaptım dayanamadım. Çok çok çok silik bir çizgi gördüğüme inanıyorum. onu buraya koyacağım fakat ondan sonra 2 test daha yaptım ama onlarda silik bile göremedim. yardımcı olurmusunuz?
Evet canımerken döllenme de olabilir tabi de yumurtlama takibi felan da önemli
Yani ben evlenelı 6 ay oldu tüplerim mi açık değil diye doktoruma danıstım. Oda hsg rahim filmi cekelım dedi. Ondan sonra kı arastırmalarımda nerdeyse %60-70 aynı ay hamıle kalanları gördüm okudum. Doktorlar bunu hemen önermiyolarmıs hsgyi yani. Beklı bır sure gectıkten sonra hsg filmi cekıyolarHsg çekilen ay hamile kalınıyor mu ilk defa duyuyorum
Çünkü Hsg tüpleri açıp hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Radyasyona girip rahime o sıvı verilirken nasıl o ay hamilelik oluşuyor
Şimdi benim anlamadığım siz ocakta rahim filmi çekildiniz dimiYani ben evlenelı 6 ay oldu tüplerim mi açık değil diye doktoruma danıstım. Oda hsg rahim filmi cekelım dedi. Ondan sonra kı arastırmalarımda nerdeyse %60-70 aynı ay hamıle kalanları gördüm okudum. Doktorlar bunu hemen önermiyolarmıs hsgyi yani. Beklı bır sure gectıkten sonra hsg filmi cekıyolar
Evet 29 ocakta cekıldım sbahtan beridir sol kasıgıma bişi girip cıkıyo cok az acı verıyor anlamadımŞimdi benim anlamadığım siz ocakta rahim filmi çekildiniz dimi
Hsg sonrası evet hamile kalmak daha kolaylaşıyor
Adet belirtisi mi acabaEvet 29 ocakta cekıldım sbahtan beridir sol kasıgıma bişi girip cıkıyo cok az acı verıyor anlamadım
Adet dönemlerinin hiç birinde böle kasık batması yaşamıyorum. Evet bhcg testi yaptımAdet belirtisi mi acaba
Senin yaptığın test hamilelik testi mi
Hadi ya belkı makıneleri hata vermıstırCanım seni üzmek istemem ama ümitlenmeden gidip kan ver bence.Dün gece test yapmıştım böyle pozitif çıktı
Hastaneye gittim bugün makina bozuk bahanesiyle sonucu 4 saat bekledim boş yere.Sonuç NEGATİF.Büyük bir hayal kırıklığına uğradım.İnşallah gebesindir.Sevinmeden önce kan testi yap mutlaka
Hsg filminden sonra bat kadar benzer durumlar yaşadım. Ama gebelik değildi.