Adetiniz geçti mi yada kaç gün varSaol canım çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz geçti mi yada kaç gün varSaol canım çok teşekkür ederim
2 gün var canımAdetiniz geçti mi yada kaç gün var
2 gün var cAdetiniz geçti mi yada kaç gün var
Çok teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallahCsnım kan testi ver mutlaka ama teste göre evet hamilesin darısı bizlere
Kaç gün kala bu test?
3 yada 4 gün kalaKaç gün kala bu test?
Hayırlı olsun3 yada 4 gün kala
Hayırlı olsun canımHayırlı olsun
Saol canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun
Saol canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Var burda sabah tekrarlayın paylaşın burda yibeBenimde testime bi bakarmisiniz adetime 4 gun var bebetime gebelik testi yaptim bu sekilde cikti
Teşekkür ederim sabah tekrar denicem bakalimVar burda sabah tekrarlayın paylaşın burda yibe
Sizinde var gibi duruyor ayni durumdayiz sabah yine yapalim bakalimArkadaşlar merhaba. 6 aylık evliyim . sat tarihim 20 OCAK . bat ise 17 ŞUBAT. 29 OCAK^da hsg filmi çekildi. Tüplerde hiç bir sıkıntım yokmuş. 2-3 gündür yoğun bir akıntım var. Hatta bu Ay Ovulasyon testi yapttım. 3-4 Şubat En yoğun Yumurtlama Günümdü. O günleri değerlendirdik. ve bugun sol kasığım sanki böle iğne batırıp cıkartıyolar gün boyu devam etti ve ben gebelik testi yaptım dayanamadım. Çok çok çok silik bir çizgi gördüğüme inanıyorum. onu buraya koyacağım fakat ondan sonra 2 test daha yaptım ama onlarda silik bile göremedim. yardımcı olurmusunuz?
Umarım pekı adete 7 gün kala kanda çıkar mıSizinde var gibi duruyor ayni durumdayiz sabah yine yapalim bakalim
Çıkar evetUmarım pekı adete 7 gün kala kanda çıkar mı
Tabi varsaÇıkar evet
Sabahtan beri batma var can yakıcı ara ara giriyor. Akıntım yogun baskada bir belirti yokÇıkar evet
Tabi varsa
Tabi varsa