Gebelik testim pozitif mi inanamıyorum?

Kuzum keciboynuzu pekmeziiii onun etkisi diye usunuyorum esim iciyodu her sabah spr sayisini yukseltip canlandiriyomus
Bu ay adet olursam bende yapacağım onu kuzum inşallah ya sende bi sıkıntı varmıydı bende yumurta tembelliği varmış

Bn hic doktora gtmedim bilmiyorum bu ay gtcektim bos randevu bulamiyodum bugun dedim bi yapim kesin yok ama umidim yoktu cnku adet belirtim vr sonra 2 saniyede belirgin cizgiler

Bn hic doktora gtmedim bilmiyorum bu ay gtcektim bos randevu bulamiyodum bugun dedim bi yapim kesin yok ama umidim yoktu cnku adet belirtim vr sonra 2 saniyede belirgin cizgiler
Ayy maşallah ne güzel hiç doktora felan gitmeden hamile kalmak bende doktorun yollarını ezberledim artık kaç zamandır deniyorsunuz acaba yaşınız kaç

Adet agrim gbi agrilarim vr bilmiyorm
Bendede aynı şekil kasık ağırısı var adet oldum diyorum bakıyorum birşey yok 3 testte pozitif ama sevincini bile yaşayamıyorum korkudan ya olursam korkusu var. Gittim kan verdim bugün 10 günüm geçti bakayım sonuç çıksın öyle sevinicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…