- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
-
Siz ilk testimide görmüştünüz koyulaşmış öyle değilmi? Ben hâla inanamıyorumHayırlı olsun canım gözün aydın
bence evet , yarın kan testi yapıp garantileyin 2 günde bir takip edin inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınızSiz ilk testimide görmüştünüz koyulaşmış öyle değilmi? Ben hâla inanamıyorum
Çok sağol öyle yapıcambence evet , yarın kan testi yapıp garantileyin 2 günde bir takip edin inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah bebeğim inşallaah kan tahlili yaptır yarıııınAyyyy çok mutluyum ya inşallahBende 1 senelik evliyim hiçbirşeyimiz olmadığı halde olmuyordu sonundaaa umudunu kaybetme Allah çok büyük...
Yaptırıcam sağlık ocağına gidicemİnşallah bebeğim inşallaah kan tahlili yaptır yarıııınkaç yaşındaydınız
Allah razı olsun ben hâla inanamıyorumMaşallah Rabbım kucağına almayı da nasip etsin
Yaa resimdeki senmisiin daha büyük görünüyorsuuunYaptırıcam sağlık ocağına gidicem19 yaşındayım siz?
Evet benim tesettürlü büyük gösteriyorumYaa resimdeki senmisiin daha büyük görünüyorsuuun23 canım bende
İnşalllaaahDarisi bna insallah
Hayırlı uğurlu olsun ben üst üste 5 gün test yapmıştım ve tüm testleri salonda gözümün sürekli göreceği yere koyup bakıp bakıp mutlu oluyodum o cişli şeylere. Hayatımda daha önce hiç öyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum dizlerim titriyodu. Şimdi sizin konunuzu görünce anımsadım yine. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar adet olmama 1 gün kala yapmıştım test silik çizi çıkmıştı. Bugün adetimin 3. Günü hâla adet olmadım test yaptım böyle çıktı ilk testten biraz daha koyu sanki yaaa yardımcı olun gebemiyim?
Hayırlı olsunHanımlar adet olmama 1 gün kala yapmıştım test silik çizi çıkmıştı. Bugün adetimin 3. Günü hâla adet olmadım test yaptım böyle çıktı ilk testten biraz daha koyu sanki yaaa yardımcı olun gebemiyim?
Ayyyy ya çok güzel anlatıyorsun aynen öyleHayırlı uğurlu olsun ben üst üste 5 gün test yapmıştım ve tüm testleri salonda gözümün sürekli göreceği yere koyup bakıp bakıp mutlu oluyodum o cişli şeylere. Hayatımda daha önce hiç öyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum dizlerim titriyodu. Şimdi sizin konunuzu görünce anımsadım yine. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sağoll aşırı mutluyumHayırlı olsun
Canimmm hamileyimmmİnşalllaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?