zeno34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2020 40 29 3 32 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi linyalin #21 Kertemeyenkelebek .!.: Evetttt hamilesin canım Genişletmek için tıkla... banada yrdimci olurmusunuz benimde yarin adet gunum gec dollenmemi sizce silik cizgi var gibime geliyor ne dersiniz arkdaslar Eklentiler 95FF1620-F62B-4CDB-93B6-C7502706B32D.webp 10,4 KB · Görüntüleme: 81
Kertemeyenkelebek .!.: Evetttt hamilesin canım Genişletmek için tıkla... banada yrdimci olurmusunuz benimde yarin adet gunum gec dollenmemi sizce silik cizgi var gibime geliyor ne dersiniz arkdaslar
SelanikMuhaciri Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK Pro Üye 10 Mayıs 2016 3.587 6.578 158 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi linyalin #22 zeno34 .!.: banada yrdimci olurmusunuz benimde yarin adet gunum gec dollenmemi sizce silik cizgi var gibime geliyor ne dersiniz arkdaslar Genişletmek için tıkla... Var canım görüyorum ben umarım yanılmıyorumdur ama var kan vermelisin inşallah gönlünden geçenin en hayırlısı neyse o olsun
zeno34 .!.: banada yrdimci olurmusunuz benimde yarin adet gunum gec dollenmemi sizce silik cizgi var gibime geliyor ne dersiniz arkdaslar Genişletmek için tıkla... Var canım görüyorum ben umarım yanılmıyorumdur ama var kan vermelisin inşallah gönlünden geçenin en hayırlısı neyse o olsun
zeno34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2020 40 29 3 32 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi linyalin #23 Kertemeyenkelebek .!.: Var canım görüyorum ben umarım yanılmıyorumdur ama var kan vermelisin inşallah gönlünden geçenin en hayırlısı neyse o olsun Genişletmek için tıkla... tak ederim insallah amin :)
Kertemeyenkelebek .!.: Var canım görüyorum ben umarım yanılmıyorumdur ama var kan vermelisin inşallah gönlünden geçenin en hayırlısı neyse o olsun Genişletmek için tıkla... tak ederim insallah amin :)
N Nuran6645 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 5 1 1 26 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi linyalin #24 linyalin .!.: Kızlar dün kan verdim sonucum 268 çıktı. Bugün adetimin 2. Günü olması gerek yine kaset test yaptim silik çizgi bu sefer daha belirginleşti. Şükürler olsun İnşallah kimyasal değildir. Bunu öğrenmek için 2 günde bir test mi vermek gerek ? Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelikte beta okadar yükselmez korkmayın inşaallah bişey yoktur
linyalin .!.: Kızlar dün kan verdim sonucum 268 çıktı. Bugün adetimin 2. Günü olması gerek yine kaset test yaptim silik çizgi bu sefer daha belirginleşti. Şükürler olsun İnşallah kimyasal değildir. Bunu öğrenmek için 2 günde bir test mi vermek gerek ? Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelikte beta okadar yükselmez korkmayın inşaallah bişey yoktur