Gebelik testim hamilemiyim ?

linyalin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
16
5
1
Kızlar merhaba adetime daha 2 gün var ama dayanamadim test yaptim daha önce yaptıklarım negatifti. Şimdi bu kaset testte silik çizgi var sizce hamilemiyim ? İlk dakikalarda çıktı bu silik çizgi. Bu dönemde insan sabredemiyo eşimlede aramız çok kötü ne yapıcagımı şaşırdım

Eklentiler

• D0E84A53-CDDF-41D3-911F-027317F94445.webp
    152,9 KB · Görüntüleme: 402
Tebrik ederim canım hamilesin. Stres yapma hiç pazartesi de kan ver istersen inşallah degerin de yüksektir

Gerçekten mi kızlar inşallah ya pazartesi gidicem kan vermeye bakalım sonuç ne olucak çok heyecanlıyım

Kızlar benimde bat pazartesi, cumartesi sabah ilk idrarla test yaptım, banada bakar mısınız? Yaptığım dakika çıktı

Kızlar benimde bat pazartesi, cumartesi sabah ilk idrarla test yaptım, banada bakar mısınız? Yaptığım dakika çıktıEki Görüntüle 2739382
CaNim silik cizgi gorunuyor fakat istersen kan ver yada adet gununde tekrar test yap koyulasmayi gor oyle kan ver cunku seni heveslendirmek istemiyorum adet oncesi oldugu icin

aynı marka test, aynı şekilde çıkmıştı. aynı gün kan verdim 84 tü değerim ve adetime iki üç gün vardı.

Kızlar dün kan verdim sonucum 268 çıktı. Bugün adetimin 2. Günü olması gerek yine kaset test yaptim silik çizgi bu sefer daha belirginleşti. Şükürler olsun İnşallah kimyasal değildir. Bunu öğrenmek için 2 günde bir test mi vermek gerek ?

Eklentiler

• image.webp
    137 KB · Görüntüleme: 258
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• ECC1E304-0DB0-4ABD-8A81-406F60F5ED4E.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 94
  • 5987BC95-31E1-4FFA-B0CA-D14BFD5E9EE3.webp
    57 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…