CaNim silik cizgi gorunuyor fakat istersen kan ver yada adet gununde tekrar test yap koyulasmayi gor oyle kan ver cunku seni heveslendirmek istemiyorum adet oncesi oldugu icinKızlar benimde bat pazartesi, cumartesi sabah ilk idrarla test yaptım, banada bakar mısınız? Yaptığım dakika çıktıEki Görüntüle 2739382
Test yap inseALLAH hayirli haberler canimAdet günüm yarın zaten, kan mı versem test mi yapsam bilemedim. Hastaneye gitmeye korkuyorum
Silik cizgi koyulasmazsa düsük mü oluyor acaba benim 3 gündür hep silik cıkıyorCaNim silik cizgi gorunuyor fakat istersen kan ver yada adet gununde tekrar test yap koyulasmayi gor oyle kan ver cunku seni heveslendirmek istemiyorum adet oncesi oldugu icin
SELAM hamile misiniz :)Adet günüm yarın zaten, kan mı versem test mi yapsam bilemedim. Hastaneye gitmeye korkuyorum
Benimde silikti ama bozuk olsa hiç çizgi çıkmaz. Bence bi kan verin hemen ertesi gün çıkıyorKızlar benimde bat pazartesi, cumartesi sabah ilk idrarla test yaptım, banada bakar mısınız? Yaptığım dakika çıktıEki Görüntüle 2739382
Benimde silikti ama bozuk olsa hiç çizgi çıkmaz. Bence bi kan verin hemen ertesi gün çıkıyor
Evet kızlar çok şükür, pzt bat günümdü çizgi iyice koyulaştı bugünde yaptım kopkoyu çıkt. Cuma günü randevum var, Allah isteyen herkse nasip etsin İnşaAllahSELAM hamile misiniz :)
KimyasalA donup adet oluyorsun canim evet koyulasma gozlemlemen lazimSilik cizgi koyulasmazsa düsük mü oluyor acaba benim 3 gündür hep silik cıkıyor
Koyulastı neyse kiKimyasalA donup adet oluyorsun canim evet koyulasma gozlemlemen lazim
Evet kızlar çok şükür, pzt bat günümdü çizgi iyice koyulaştı bugünde yaptım kopkoyu çıkt. Cuma günü randevum var, Allah isteyen herkse nasip etsin İnşaAllah
N mutlu size tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?