• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim beni şüphelendir di yardımcı olurmusunuz

Zahide Pekcan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
18
3
6
24
Merhabalar ben adetime 4 gün kala gece erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Uyudum sabah baktığımda silik çizgi vardı . Şüphe ettim tekrar yaptım negatif çıktı . Herkes kuruma çizgisi dedi ama diğer yaptığım test aynı marka testi . Onda halen çizgi yok ama diğerinde silik çizgi lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Eklentiler

• IMG_5435.jpeg
    IMG_5435.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 737
  • IMG_5439.jpeg
    IMG_5439.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 729
  • IMG_5442.jpeg
    IMG_5442.jpeg
    183,9 KB · Görüntüleme: 732
10 dakika sonra cikan çizgiyi dikkate almaman gerekir ve ayni markadan yapma 2 gun sonra tekrarla ve başka markadan sabah ilk idrarla test yap daha iyi sonuç alırsın ben de reglime 4 gun kala test yaptim 2 dakika icerisinde silik cizgi ve şuan hamileyim reglimden 3 gün geçti gönlünce olsun

Negatif çıktı 8 gün geciktim ve adet gördüm
Pko var bende 2 hafta önce hsg çekildi anestezisiz hiçbir problemim yokmuş bende istiyorumda olmuyor nasip Allahın dediği olur ama çok yoruldum bende aşılamayla tüp bebekle falan ığraşmadan kendi olsun istiyorum ama böylede olmayacak sanırım

Pko var bende 2 hafta önce hsg çekildi anestezisiz hiçbir problemim yokmuş bende istiyorumda olmuyor nasip Allahın dediği olur ama çok yoruldum bende aşılamayla tüp bebekle falan ığraşmadan kendi olsun istiyorum ama böylede olmayacak sanırım
Bende de pko vardı tam iki yıl çocuğum olmadı. Yumurta takibi çatlama iğnesi en son hsg çekildim bişi yok. Üç ay beklicez hsg den sonra genelde hamile kalınıyor ufak bu tıkanıklık olsa bile açılıyor demişti doktorum. Olmazsa üç ay sonra gel dedi. Ben tam üçüncü ay hamileydim üstelik bayağı kilolu hamile kalmıştım.yani bir kaç ay bekle inşallah olacak

Back