Gebelik testim 1 saat sonra silik çizgi

snaszn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
32
7
1
25
Merhaba kızlar ben gebelik testi yaptım 5 dakika bekledim sonra bi şey göremedim kenara koydum 1 saat sonra baktığımda bu şekildeydi ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_4999.webp
    IMG_4999.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba kızlar ben gebelik testi yaptım 5 dakika bekledim sonra bi şey göremedim kenara koydum 1 saat sonra baktığımda bu şekildeydi ne düşünüyorsunuz
Kuruma çizgisi olabir. Beklenen regli geçti mi ? 10 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar çünkü

Reglim düzensiz olduğu için emin değilim
Anladım isterseniz testi tekrarlayın ya da kan testi ile şüphe olmadan doğrulayın gebelik var mı yok mu diye çünkü idrar testleri yanıltıyor malesef ki 😏
Rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inş 🙏🏻 bende anne olamayanlardanım

Anladım isterseniz testi tekrarlayın ya da kan testi ile şüphe olmadan doğrulayın gebelik var mı yok mu diye çünkü idrar testleri yanıltıyor malesef ki 😏
Rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inş 🙏🏻 bende anne olamayanlardanım
Amin hayırlısı diyorum bakalım bide ilk idrarım değildi akşam yapmıştım ilk idrarla tekrar denicem pazartesi

2. Testi yaptım bugün 8. Dakikada silik çizgi çıktı heyecanlanmalı mıyım

2. Testi yaptım bugün 8. Dakikada silik çizgi çıktı heyecanlanmalı mıyım
İlk testinizde silik çizgi var.Bugün de çıkmış.Muhtemelen yerleşme kanaması da yaşamışsınız.Bence hamile olma olasılığınız yüksek,kan testi verin ya da verene kadar idrar testini tekrarlayın koyulaşma olup olmadığına bakarsınız

İlk testinizde silik çizgi var.Bugün de çıkmış.Muhtemelen yerleşme kanaması da yaşamışsınız.Bence hamile olma olasılığınız yüksek,kan testi verin ya da verene kadar idrar testini tekrarlayın koyulaşma olup olmadığına bakarsınız
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı çokta umutlanmak istemiyorum 🙏🏻

Arkadaşlar kürtaj sonrasi ne zaman adet olunur ve hamile kalınır bilgisi olan yok mu bugün 38. Gün

Benim akrabam zorunlu kürtaj sonrası ilk ay hamile kalmıştı.Rahim temizleniyormuş sanırım bu sebeple daha kolay oluyormuş
Bende sağlıksız gebelikti 3 Ocak kanama vs oldu bı hafta hastaneye gidip durdum yerleşme kanaması adet kanaması vs denildi bakmadikar araştırma Hastanesi'ne gittim düşük riskin var ama baya yüksek ilaç yazarız ama görüşümüz bu gider denildi bı hafta sonra kontrole gel ddi gittim o sıra lavaboya gittim ceni dustu😢 vakumlu kürtaj ile eş parçası alıntı sonra rahim tertemiz dendi bı ay korun yeterli dedi ben üç hafta ilişkiden uzak durdum 3. Hafta sonunda yaşadık bı kaç kere adete olmadim şüphe duyarak test yaptım negatif olmaz diye korkuyorum

Back
X