Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi olabir. Beklenen regli geçti mi ? 10 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar çünküMerhaba kızlar ben gebelik testi yaptım 5 dakika bekledim sonra bi şey göremedim kenara koydum 1 saat sonra baktığımda bu şekildeydi ne düşünüyorsunuz
Reglim düzensiz olduğu için emin değilimKuruma çizgisi olabir. Beklenen regli geçti mi ?
Anladım isterseniz testi tekrarlayın ya da kan testi ile şüphe olmadan doğrulayın gebelik var mı yok mu diye çünkü idrar testleri yanıltıyor malesef kiReglim düzensiz olduğu için emin değilim
Amin hayırlısı diyorum bakalım bide ilk idrarım değildi akşam yapmıştım ilk idrarla tekrar denicem pazartesiAnladım isterseniz testi tekrarlayın ya da kan testi ile şüphe olmadan doğrulayın gebelik var mı yok mu diye çünkü idrar testleri yanıltıyor malesef ki
Rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inşbende anne olamayanlardanım
Rabbim hayırlısını kolayını nasip etsin inşallahAmin hayırlısı diyorum bakalım bide ilk idrarım değildi akşam yapmıştım ilk idrarla tekrar denicem pazartesi
İlk testinizde silik çizgi var.Bugün de çıkmış.Muhtemelen yerleşme kanaması da yaşamışsınız.Bence hamile olma olasılığınız yüksek,kan testi verin ya da verene kadar idrar testini tekrarlayın koyulaşma olup olmadığına bakarsınız2. Testi yaptım bugün 8. Dakikada silik çizgi çıktı heyecanlanmalı mıyım
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı çokta umutlanmak istemiyorumİlk testinizde silik çizgi var.Bugün de çıkmış.Muhtemelen yerleşme kanaması da yaşamışsınız.Bence hamile olma olasılığınız yüksek,kan testi verin ya da verene kadar idrar testini tekrarlayın koyulaşma olup olmadığına bakarsınız
Evet hayırlı olsun bebişsssa geliyooor2. Testi yaptım bugün 8. Dakikada silik çizgi çıktı heyecanlanmalı mıyım
İnşallah güzel haberler alırsınız ama ben de böyle bir çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimiTeşekkür ederim inşallah hayırlısı çokta umutlanmak istemiyorum![]()
Benim akrabam zorunlu kürtaj sonrası ilk ay hamile kalmıştı.Rahim temizleniyormuş sanırım bu sebeple daha kolay oluyormuşArkadaşlar kürtaj sonrasi ne zaman adet olunur ve hamile kalınır bilgisi olan yok mu bugün 38. Gün
Ben heyecanlandım2. Testi yaptım bugün 8. Dakikada silik çizgi çıktı heyecanlanmalı mıyım
Bende sağlıksız gebelikti 3 Ocak kanama vs oldu bı hafta hastaneye gidip durdum yerleşme kanaması adet kanaması vs denildi bakmadikar araştırma Hastanesi'ne gittim düşük riskin var ama baya yüksek ilaç yazarız ama görüşümüz bu gider denildi bı hafta sonra kontrole gel ddi gittim o sıra lavaboya gittim ceni dustuBenim akrabam zorunlu kürtaj sonrası ilk ay hamile kalmıştı.Rahim temizleniyormuş sanırım bu sebeple daha kolay oluyormuş
Erken gebelik testleri kaset çubukBen heyecanlandımtestin markası neydi?
Marka soruyorum markaErken gebelik testleri kaset çubuk
Nimo marka 2 gündür yapıyorum silik çıkıyor üst üste yalancı pozitif olur mu acabaBen heyecanlandımtestin markası neydi?