- Konu Sahibi yaseminimesin
-
Evet o yüzen ona hiç bakmadım ama prodoctordadq silik çizgi çıkınca ümitlendimCem Yanlış anlama ama o marka hep yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar O yüzden hiç onunla ilgilenme Hatta benim bu attığım Son attığım teste bile çizgi görsem dahi inanmazdım Çünkü güvendiğim bir marka değil
Bak o markayı Anamdan babamdan çok güvenirimEvet o yüzen ona hiç bakmadım ama prodoctordadq silik çizgi çıkınca ümitlendim
Hahahha inşallah doğrudur canım başka testte yok son testimdi yarın eczaneden yenisini alıp tekrar yapacağımBak o markayı Anamdan babamdan çok güvenirim
Doktora ne zaman gideceksin kiHahahha inşallah doğrudur canım başka testte yok son testimdi yarın eczaneden yenisini alıp tekrar yapacağım
Cumartesi canımDoktora ne zaman gideceksin ki
Ay çok heyecanlı ya ben de şimdi araştırdım çok erken olduğu için çıkmama ihtimali varmış Bir hafta falan bekleyin diyorlar yerleşme kanamasından sonra ben nasıl bekleyeceğim kızCumartesi canım
Ayyy bencede çok heyecanlı bizde şimdi eşimle yürüyüşe çıktık hemde eczaneye ugradım yakın bize awox test aldım 6 tane cumartesiye kadar her gün yaparımAy çok heyecanlı ya ben de şimdi araştırdım çok erken olduğu için çıkmama ihtimali varmış Bir hafta falan bekleyin diyorlar yerleşme kanamasından sonra ben nasıl bekleyeceğim kız
Ahahahahha kız abartma Her gün niye test yapıyorsun İki günde bir yapsan yeterliAyyy bencede çok heyecanlı bizde şimdi eşimle yürüyüşe çıktık hemde eczaneye ugradım yakın bize awox test aldım 6 tane cumartesiye kadar her gün yaparım
Hahaha ay çok heyecanlıyım dayanamıyorumAhahahahha kız abartma Her gün niye test yapıyorsun İki günde bir yapsan yeterli
Vallahi ben de dayanamıyorumHahaha ay çok heyecanlıyım dayanamıyorum
Senin regli günün ne zamanVallahi ben de dayanamıyorum
Bugün NormaldeSenin regli günün ne zaman
Benimde ayın 5i ama çatlatma iğnesi olunca 14 gün sonra regl olunur vs diyor bugün 15.günümBugün Normalde
Olsun adet olmadığın sürece ihtimal varCanım Dün Bekle bekle tuvaletim gelmedi Az önce yaptım İlk İdrarla yapamadım maalesef ama az önce nöbetçi eczane buldum aldım mimea marka ama galiba negatifama hala adet olmadım Eki Görüntüle 3538026
Kız ne zaman çıkar acabaOlsun adet olmadığın sürece ihtimal var
Inşallah Vallahi Bekle bekle öleceğim artıkOlsun adet olmadığın sürece ihtimal var
Ay inan bir şey diyemiyorum ya ben adet gecikmesinin 5. Günü öğrenmiştim bir önceki gebeliğimi şimdi adetime 3 gün kala öğrendim kuzenim adeti geciktikten 9 gün sonra öğrenmişti gün aşırı test yap olmadı ya azcık silik görürsen hemen kan verirsinKız ne zaman çıkar acaba
Ay halini çok iyi anlıyorum bende bir an önce adet günüm gelsin geciksinde gidip kan vereyim diye bekliyorumInşallah Vallahi Bekle bekle öleceğim artık
Valla 2/3 gün sonra tekrar test yap canım bende çarşamba günü yaptım seninki gibi çıktı cumartesi tekrar yaptığımda daha belirgindi hangi marka testinBenimde testime bakar mısınız? İlk 5 dk içinde çıktı ama adetime 1 hafta var, bi yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?