Gebelik testii

Evet o yüzen ona hiç bakmadım ama prodoctordadq silik çizgi çıkınca ümitlendim

Ay çok heyecanlı ya ben de şimdi araştırdım çok erken olduğu için çıkmama ihtimali varmış Bir hafta falan bekleyin diyorlar yerleşme kanamasından sonra ben nasıl bekleyeceğim kız
Ayyy bencede çok heyecanlı bizde şimdi eşimle yürüyüşe çıktık hemde eczaneye ugradım yakın bize awox test aldım 6 tane cumartesiye kadar her gün yaparım

Ayyy bencede çok heyecanlı bizde şimdi eşimle yürüyüşe çıktık hemde eczaneye ugradım yakın bize awox test aldım 6 tane cumartesiye kadar her gün yaparım
Ahahahahha kız abartma Her gün niye test yapıyorsun İki günde bir yapsan yeterli

Kız ne zaman çıkar acaba
Ay inan bir şey diyemiyorum ya ben adet gecikmesinin 5. Günü öğrenmiştim bir önceki gebeliğimi şimdi adetime 3 gün kala öğrendim kuzenim adeti geciktikten 9 gün sonra öğrenmişti gün aşırı test yap olmadı ya azcık silik görürsen hemen kan verirsin

Benimde testime bakar mısınız? İlk 5 dk içinde çıktı ama adetime 1 hafta var, bi yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• image.jpg
    244,5 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…