Gebelik testi

Senonuz76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
4
1
1
24
Marhaba kızlar 1 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoruz cocuk olmuyo polikistik over sendromuyum doktorum 1 senen dolana kadar hamile kalmassan gel dedi hormonlarda bir sıkıntı yok 2 hafta once test yaptim ilk 5 dakika birsey yoktu sonra attim koseye 2 gun sonra baktim 2. Cizgi golge gibi sadece yeri belli tekrar test yaptim birsey cikmadi adetime 2 gun var doktora gitmeme gerek varmi

Kasım ayı iltihapim için doktora gittim antibiyotik fitil falan kullandım kansızlık vardi kan

eczane testlerinin ilk yarim saatten sonraki sonuclarini dikkate almayin diye yazar zaten daha kisada olabilir yanlis hatirliyor olabilirim ama tekrar yapdiysaniz cikmadiysa yoktur gibi ama adetiniz gecikmemis ki ondanda cikmayabilir herkezinki hemen cikmayabiliyor eger supheniz varsa gidin bir tahlil yaptirun iciniz rahatlar insallh en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursunuz

Kasım ayı iltihapim için doktora gittim antibiyotik fitil falan kullandım kansızlık vardi kan ilacı kullandım sonra doktor yumurtalik için kan testi yaptı yumurtalık ta tembellik varmış bu sadece bu ay olmuş olabilir dedi sonuç 0,163 çıktı normalde adetlerim düzenliydi doktor Aralık olacağım adet günümun 2 günü gel dedi normalde 28 aralıkta adet görmem gerekiyor du ama bugün 6 gun gecti hala olmadım adet belirtilerim de yok idrar testi yaptım bugün öğlen gibi ama çıkmadı sizce geçen ay kullandığım ilaçlar adet gecikmesine sebep olmusmudur yoksa hamileliğin bide catlamasi gerektigi gunde doktora gittiğim de bende hiç olgunlaşmış yumurta göremedi acaba daha sonrasında catlamismidir

Anliyorum canim ama test 10 -15 dakika sonrada o sonucu gostermis olabilir bakmadim cunki bise asıl sorum boyle birsey yasayip hamile kalan varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…