Gebelik testi

Nezden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
35
13
88
30
Merhabalar 21 martta aşılama yapıldı 12. Günde test yaptım belirli belirsiz silik çizgi görünüyor acaba iğnenin etkisi mi yoksa hamile miyim

Eklentiler

• 368EB8A1-D45E-4F03-BF27-48FB43AB9059.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar 21 martta aşılama yapıldı 12. Günde test yaptım belirli belirsiz silik çizgi görünüyor acaba iğnenin etkisi mi yoksa hamile miyim
Merhabalar. Testin markası nedir acaba malesef çok fazla yalancı pozitif çıkaran olabiliyor

Markasına bakmadım ama emin olmadım bi tane daha yaptım ertesi gün farklı markadan bu daha belirgin sanki

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 31
Markasına bakmadım ama emin olmadım bi tane daha yaptım ertesi gün farklı markadan bu daha belirgin sanki
Yani daha belirgin bu ay bende de aynı durum var ilk 3 dk da kopkoyu çıktı ama güvenemiyorum testlere. Eğer varsa böyle çıktıysa kanda mutlaka çıkar ben burada salı gününden önce almadıkları için gidemiyorum siz gidin bir kan verin bence

Pazartesi günü doktor kontrolüm var onu bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamayız

Umarım inşallah siz benden önce gideceksiniz güzel haberlerinizi bekliyorum haberdar edin mutla
Bugün kan verdim beta 536 çıkmış iki gün arayla tekrardan kan vereceğim umarım değer iki katına çıkar

Bugün kan verdim beta 536 çıkmış iki gün arayla tekrardan kan vereceğim umarım değer iki katına çıkar
Oo maşallah o çizgiye değer baya iyi çıkmış. Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Bu değerler vajinal ultrason ile keseyi falan görürler muhtemelen benim ilk hamilelikte 333 ile vajinal ultrason ile keseyi ve yolk kesesini görmüşlerdi. Ama biraz daha dayanırım derseniz bir hafta sonra falan gidin kalp atışı falanda duyulur muhtemelen

Ayyy hadi inşallah darısı başınıza tez zamanda güzel haberlerle inş ultrason yapmadı doktor sadce çarşamba ve cuma günü tekrar kan verilecekmiş öyle dedii acaba ikiz gebelik olabilir mi değerle çoklu gebelik bağlantılı mı acaba çünkü aşılama yapılırken 3 tane olgun yumurta vardı

Amin inşallah anladım kanda takip edip muhtemelen haftaya bakacak artışların düzenli olsun hiç bir sorun çıkmasın inşallah. Valla olur mu olur değerin maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…