Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyiiiAyın 21 inde gebelik testim 1,99 çıktı
24üne 16,2çıktı
28 ine 64,13 çıktı sizce yükselme iyi mi?
Bulunduğunuz yerin il veya ilçe sağlık müdürlüğünün sitesine girin orda görünüyor e nabıza düşmesi geç olurNerede kan verdiniz acaba ben sağlık ocağında verdim dün sabah hala sonuçlar çıkmadı![]()
Girdim ama göremedim tarif edebilir misiniz rica etsemBulunduğunuz yerin il veya ilçe sağlık müdürlüğünün sitesine girin orda görünüyor e nabıza düşmesi geç olur
Googleden bulunduğunuz yerin sağlık müdürlüğü aratın aşağı kısımda laboratuvar sonuç yazar oraya tc isim soyisim yazınca çıkıyorGirdim ama göremedim tarif edebilir misiniz rica etsem![]()
Tamamdır buldum çok teşekkür ederimGoogleden bulunduğunuz yerin sağlık müdürlüğü aratın aşağı kısımda laboratuvar sonuç yazar oraya tc isim soyisim yazınca çıkıyor
Rica ederimTamamdır buldum çok teşekkür ederim![]()
Özel hastanede verdimNerede kan verdiniz acaba ben sağlık ocağında verdim dün sabah hala sonuçlar çıkmadı![]()
Merhaba hayırlı olsun öncelikle peki ilk testi yaptığınızda gecikmeniz olmuşmuydu ?Ayın 21 inde gebelik testim 1,99 çıktı
24üne 16,2çıktı
28 ine 64,13 çıktı sizce yükselme iyi mi?
Yok olmamıştı ama kimyasal gebelik geçirdimMerhaba hayırlı olsun öncelikle peki ilk testi yaptığınızda gecikmeniz olmuşmuydu ?
Artışlarda aslında güzel gidiyormuş hakkınızda hayırlısı olsun inşallah başka zamana artıkYok olmamıştı ama kimyasal gebelik geçirdim