• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Lale4701

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
154
25
28
35
11 Mart ilişki oldu yumurtlama yi 12 de gördüm 13 Mart catlama oldu şimdi test yaptım çok erken sanki ama umutlanmalı mıyım

IMG_0576.webp

Teste bakar mısın canım çok az görünüyor gibi en iyisi sabretmek zaten sadece 11 martı değerlendirebildim
Gördüm evet çizgi var ama tıbben imkansız 3-4 günde çıkması. Daha döllenme gerçekleşmemiştir. İki kere yumurtlama görmüş olma ihtimaliniz var mı? Daha önce ki ilişkinizden tutunmuş olabilir mi? Testin markası nedir?

Gördüm evet çizgi var ama tıbben imkansız 3-4 günde çıkması. Daha döllenme gerçekleşmemiştir. İki kere yumurtlama görmüş olma ihtimaliniz var mı? Daha önce ki ilişkinizden tutunmuş olabilir mi? Testin markası nedir?
Evet bende pko var ama eşimle ilişki sırasında dışarı atma olayını yaptık yumurtlama zamanı sadece oldu 11 Mart onun dışında bu ay boşalma olmadı

Şaka gibi hemen çıkmasına şok oldum kan vermeye gitsene canım

Nimo erken gebelik testi

Siz bir kan verin. Eğer pozitifse bile 11 martta olan ilişkinizden değil, geri çekilme olarak birlikte olduğunuz ilişkiden tutunmuştur bebiş. Ayrıca pcossunuz ne zaman yumurtladığınız belli değildir.

Siz bir kan verin. Eğer pozitifse bile 11 martta olan ilişkinizden değil, geri çekilme olarak birlikte olduğunuz ilişkiden tutunmuştur bebiş. Ayrıca pcossunuz ne zaman yumurtladığınız belli değildir.
Özellikle yumurtlama testleriyle takip ettim 11 ve 12 de yumurtlama gördüm çatlama ise 13 mart

Back
X