• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

karakter2829

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
22
2
1
24
Kızlar bir boş gebelik geçirdim.Kasım ayında kürtaj oldum.Şimdi adetim geciktiği için test yaptım böyle çıktı.Neden silik ne yapmam gerek bi fikir verin.

Eklentiler

• 8007EBE7-D0B7-46B5-B182-CB5AB03AC5F7.webp
    8007EBE7-D0B7-46B5-B182-CB5AB03AC5F7.webp
    57 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bir boş gebelik geçirdim.Kasım ayında kürtaj oldum.Şimdi adetim geciktiği için test yaptım böyle çıktı.Neden silik ne yapmam gerek bi fikir verin.
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın varsa biraz daha koyulaşacaktır.Ama kan vermenizi öneririm daha net öğrenirsiniz bu testler yanıltıyor cünkü çoğunlukla 🥲 İnşallah vardır istiyorsanız 😍♥️

Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın varsa biraz daha koyulaşacaktır.Ama kan vermenizi öneririm daha net öğrenirsiniz bu testler yanıltıyor cünkü çoğunlukla 🥲 İnşallah vardır istiyorsanız 😍♥️
Çok istiyorum ama geçen ayda 3 farklı markadan test yaptım pozitifti kan verdim çıkmadı adet oldum.Doktorum bu ay vitamin ilaçları vermişti.Onları kullandım.Grip olmuştum antibiyotik kullandım hiç beklemiyordum.Yarın sabah kaset test yapıcam adet gecikmemin 14.günü.Kimseye anlatmıyorum heyecanlandırmamak için.Buraya döküyorum içimi 🥺

Çok istiyorum ama geçen ayda 3 farklı markadan test yaptım pozitifti kan verdim çıkmadı adet oldum.Doktorum bu ay vitamin ilaçları vermişti.Onları kullandım.Grip olmuştum antibiyotik kullandım hiç beklemiyordum.Yarın sabah kaset test yapıcam adet gecikmemin 14.günü.Kimseye anlatmıyorum heyecanlandırmamak için.Buraya döküyorum içimi 🥺
Canım benim yaa İnşallah vardır sabahki testinde de silik de olsa çıkarsa hemen kan ver ♥️ Gönlğnce olur inşallah 🙏🏼 Haber et mutlaka güzel haberini bekliyorum

İyi geceler arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı ikincisini yaptım hiç birşey yok ama kasıklarım ağrıyor adetime 8 gün var
IMG20250312134146.webp

Back
X