Regle kaç gün var sizin veya geçti miBen az önce başa testlerle yaptım negatif çıktı anlayamadım. Belirgindi çizgi ama sanırım bu seferde negatif. Ben 5 ay önce düşük yaptım. O zamanki belirtilerden bahsedebilirim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra falan kasıkta iğne batmaları bel ağrısı çok fazlaysı diyebilirim
Birde akşam idrarı negatif çıkabilir. Sabah ilk idrarla deneyinBen az önce başa testlerle yaptım negatif çıktı anlayamadım. Belirgindi çizgi ama sanırım bu seferde negatif. Ben 5 ay önce düşük yaptım. O zamanki belirtilerden bahsedebilirim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra falan kasıkta iğne batmaları bel ağrısı çok fazlaysı diyebilirim
Prolaktin seviyem biraz yüksek çıkmıştı o yüzden son iki adetim düzensizdi o yüzden tam tarih veremiyorum canımRegle kaç gün var sizin veya geçti mi
Evet sabah tekrarlayacağımBirde akşam idrarı negatif çıkabilir. Sabah ilk idrarla deneyin
Haber ver canım. İnşallah net bir pozitif çikarEvet sabah tekrarlayacağım
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Hayırlı olsun.. Belirtiniz var mıydıDaha çok yeniymiş 2 gün sonra tekrar beta ver 1 hafta sınrada kese belli olur dediler
Başka test varsa tekrarla canım bozuk gibi bilemedim.Merhaba kuzlar benim testime de bakar mısınız 15. Gün yumurtlamadan sonra. Testin yan tarafı biraz dağıldı ondan güvenemedim
Sadece kasık ağrım ve göğüslerimde acı vardı öyle mide bulantısı falan yaşamadım zaten çok yeniymişHayırlı olsun.. Belirtiniz var mıydı
Başka testim yok bunu da gece yarısı gittim eczaneden aldım şimdi de oruçtan kalkıp eczaneye gidemiyorum kan vermeye gidemiyorum bakalım hayırlısı olsunBaşka test varsa tekrarla canım bozuk gibi bilemedim.
İnşallah bozuk değildir canımBaşka testim yok bunu da gece yarısı gittim eczaneden aldım şimdi de oruçtan kalkıp eczaneye gidemiyorum kan vermeye gidemiyorum bakalım hayırlısı olsun
Çok sağollHadi gözün aydın
Canım tekrar yaptım üstteki erken gebelik (predictor) alttaki normal test. Sevinmeli miyim ?Haber ver canım. İnşallah net bir pozitif çikar
Canım tekrar yaptım üstteki erken gebelik (predictor) alttaki normal test. Sevinmeli miyim ?
Haber ver canım. İnşallah net bir pozitif çikar
Yaa var bence.hayırlı olsun. Kanka kesinleştir hemenCanım tekrar yaptım üstteki erken gebelik (predictor) alttaki normal test. Sevinmeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?