Yorumun için teşekkürler canım :) umarım vardırVar görünüyor canım
İnşallah kan ver netleştir hayırlısı olsunYorumun için teşekkürler canım :) umarım vardır
Tamamdır daha net kırmızı çizgi gördüğümde vereceğimİnşallah kan ver netleştir hayırlısı olsun
Yani aslında çok yok ama hafif ve ara ara kasık ağrım var sadece canımTest Pozitif gözüküyor canım. Kan ver hemen. Belirtin var mıyıdı?
Anladım canım benim de eğilirken kasık ağrım oluyor belirti olabilir mi acaba regle 10 gün var erken miYani aslında çok yok ama hafif ve ara ara kasık ağrım var sadece canım
Canım önceki aylarda benim kasık ağrıların olmuştu ama negatifti. Biraz sabretmen gerekli 10 gün sonuç öğrenmen için biraz erkenAnladım canım benim de eğilirken kasık ağrım oluyor belirti olabilir mi acaba regle 10 gün var erken mi
Öğrenmem için erken evet. Belirtiler kaç gün önceden başlıyor acabaCanım önceki aylarda benim kasık ağrıların olmuştu ama negatifti. Biraz sabretmen gerekli 10 gün sonuç öğrenmen için biraz erken
Var görünüyor canım
Var görünüyor güvenilir bir markayda kan verin netleştirinsizce benim testimde var mı pozitif mi
Teşekkür ederim,testle kafayı karıştırmayıp yarın direkt kan vermeye gideyim benceVar görünüyor güvenilir bir markayda kan verin netleştirin
Evet mantıklı olurTeşekkür ederim,testle kafayı karıştırmayıp yarın direkt kan vermeye gideyim bence
Çok teşekkür ederim var görünüyor demeniz bile beni çok mutlu ettiEvet mantıklı olur
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahÇok teşekkür ederim var görünüyor demeniz bile beni çok mutlu etti
Ben az önce başa testlerle yaptım negatif çıktı anlayamadım. Belirgindi çizgi ama sanırım bu seferde negatif. Ben 5 ay önce düşük yaptım. O zamanki belirtilerden bahsedebilirim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra falan kasıkta iğne batmaları bel ağrısı çok fazlaysı diyebilirimÖğrenmem için erken evet. Belirtiler kaç gün önceden başlıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?