PozitifTestim bu şekilde. Tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi
Freely diye bir markaHangi marka bu benimde bu şekildeydi hamile olduğumu öğrendiğimde
Umarım öyledir çok istiyoruzPozitif
Bende onu kullandım kesin var kan verin netleştirinFreely diye bir marka
Baya pozitif duruyor kan verin netleştirinUmarım öyledir çok istiyoruz
Yaa çok sevindim yanlış değildir umarımBende onu kullandım kesin var kan verin netleştirin
Hayırlı olsunTestim bu şekilde. Tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi
Ben iki defa kaset test yaptım böyle belirgindi herkes gidip kan vermemi söyledi haklılarmışYaa çok sevindim yanlış değildir umarım
Teşekkür ederim inşAllah gebelik vardırHayırlı olsun
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağımBaya pozitif duruyor kan verin netleştirin
Buraya da atın biz de bakalımYarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağım
Yarın sabah tekrar deneyeceğim reglim gecikmeli 1 haftayı geçti neredeyseBen iki defa kaset test yaptım böyle belirgindi herkes gidip kan vermemi söyledi haklılarmış
Atayım inşAllah teşekkür ederimBuraya da atın biz de bakalım
Yaa çok sevindim yanlış değildir umarım
bence yarın sağlık ocağına gidip direkt kan ver hayırlı olsun şimdidenYarın sabah tekrar deneyeceğim reglim gecikmeli 1 haftayı geçti neredeyse
Atayım inşAllah teşekkür ederimBuraya da atın biz de bakalım
Şu ân konuşurken bile içim kıpır kıpır vereyim olmadıbence yarın sağlık ocağına gidip direkt kan ver hayırlı olsun şimdiden
Verin bize de haber verinAtayım inşAllah teşekkür ederim
Şu ân konuşurken bile içim kıpır kıpır vereyim olmadı
Hayırlı sabahlar. Biz gece duramadık acile gittik kan verdim sonuç 103 çıktı 4 haftalık olduğu söylendiVerin bize de haber verin
Hayırlı sabahlar. Biz gece duramadık acile gittik kan verdim sonuç 103 çıktı 4 haftalık olduğu söylendiBuraya da atın biz de bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?