Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifTestim bu şekilde. Tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi![]()
Freely diye bir markaHangi marka bu benimde bu şekildeydi hamile olduğumu öğrendiğimde
Umarım öyledir çok istiyoruzPozitif
Bende onu kullandım kesin var kan verin netleştirinFreely diye bir marka![]()
Baya pozitif duruyor kan verin netleştirinUmarım öyledir çok istiyoruz![]()
Yaa çok sevindim yanlış değildir umarımBende onu kullandım kesin var kan verin netleştirin![]()
Hayırlı olsunTestim bu şekilde. Tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi![]()
Ben iki defa kaset test yaptım böyle belirgindi herkes gidip kan vermemi söyledi haklılarmışYaa çok sevindim yanlış değildir umarım![]()
Teşekkür ederim inşAllah gebelik vardırHayırlı olsun![]()
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağımBaya pozitif duruyor kan verin netleştirin![]()
Buraya da atın biz de bakalımYarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağım![]()
Yarın sabah tekrar deneyeceğim reglim gecikmeli 1 haftayı geçti neredeyseBen iki defa kaset test yaptım böyle belirgindi herkes gidip kan vermemi söyledi haklılarmış
Atayım inşAllah teşekkür ederimBuraya da atın biz de bakalım![]()
Yaa çok sevindim yanlış değildir umarım![]()
bence yarın sağlık ocağına gidip direkt kan ver hayırlı olsun şimdidenYarın sabah tekrar deneyeceğim reglim gecikmeli 1 haftayı geçti neredeyse![]()
Atayım inşAllah teşekkür ederimBuraya da atın biz de bakalım![]()
Şu ân konuşurken bile içim kıpır kıpır vereyim olmadıbence yarın sağlık ocağına gidip direkt kan ver hayırlı olsun şimdiden![]()
Verin bize de haber verinAtayım inşAllah teşekkür ederim
Şu ân konuşurken bile içim kıpır kıpır vereyim olmadı![]()
Hayırlı sabahlar. Biz gece duramadık acile gittik kan verdim sonuç 103 çıktı 4 haftalık olduğu söylendiVerin bize de haber verin![]()
Hayırlı sabahlar. Biz gece duramadık acile gittik kan verdim sonuç 103 çıktı 4 haftalık olduğu söylendiBuraya da atın biz de bakalım![]()