yedted Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2025 5 0 1 28 19 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yedted #1 Kizlar ben 3 gündur days doctor erken gebelik testi yapıyorum ve daha 5 dk dolmadan böyle 2.cizgi silik çıkıyor reglime daha 4 gün var Eklentiler 1000016062.webp 29,4 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar ben 3 gündur days doctor erken gebelik testi yapıyorum ve daha 5 dk dolmadan böyle 2.cizgi silik çıkıyor reglime daha 4 gün var
K kubraumt Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2025 140 23 13 33 19 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yedted #2 yedted .!.: Kizlar ben 3 gündur days doctor erken gebelik testi yapıyorum ve daha 5 dk dolmadan böyle 2.cizgi silik çıkıyor reglime daha 4 gün var Genişletmek için tıkla... Hamılesıniz bence tebrıkler
yedted .!.: Kizlar ben 3 gündur days doctor erken gebelik testi yapıyorum ve daha 5 dk dolmadan böyle 2.cizgi silik çıkıyor reglime daha 4 gün var Genişletmek için tıkla... Hamılesıniz bence tebrıkler
I Isge Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2022 372 63 28 29 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yedted #3 yedted .!.: Kizlar ben 3 gündur days doctor erken gebelik testi yapıyorum ve daha 5 dk dolmadan böyle 2.cizgi silik çıkıyor reglime daha 4 gün var Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende ayni testi yaptim cizgi cikti merak icerisindeyim
yedted .!.: Kizlar ben 3 gündur days doctor erken gebelik testi yapıyorum ve daha 5 dk dolmadan böyle 2.cizgi silik çıkıyor reglime daha 4 gün var Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende ayni testi yaptim cizgi cikti merak icerisindeyim
yedted Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2025 5 0 1 28 27 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yedted #4 Isge .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende ayni testi yaptim cizgi cikti merak icerisindeyim Genişletmek için tıkla... Merhaba kanda değer 0 çıktı negatif ama reglim 4 gün geçti hala olmadim kan vermeden önce kaset test yapmıştım oda silik çıkınca kan verdim ama sonuc negatifti
Isge .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende ayni testi yaptim cizgi cikti merak icerisindeyim Genişletmek için tıkla... Merhaba kanda değer 0 çıktı negatif ama reglim 4 gün geçti hala olmadim kan vermeden önce kaset test yapmıştım oda silik çıkınca kan verdim ama sonuc negatifti