Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıcam elimde tek bir test kaldı onuda yarın sabah yapıcam işllahtekrar bi test yap kuzum net olsun
Pembesi yani gölge gibi değil bence hamilesin ama yarın yapıp daha net anlaşılır canımyapıcam elimde tek bir test kaldı onuda yarın sabah yapıcam işllah
Markası laboquick ise gebelik vardır canımselam kızlar bu sabah gebelik testi yaptım ilk idrarla ilk baktığımda pek bişy göremedim yarım saat sonra falan test bu şekildeydi kuruma çizgisidir dedim suya falan tuttum ama gecmedi sizde bi bakıp yorum yaparmısınızEki Görüntüle 3545672
işte ilk baktığımda bişy görmeyince kurumadır diyorum suya falanda tuttum yarın sabah tekrarlıycam bakalımPembesi yani gölge gibi değil bence hamilesin ama yarın yapıp daha net anlaşılır canım
evet laboquick dha öncede kullandım kuruma görmedim bu markada çok çok nadir oluyodu ama bu şekil değil işallah vardır yarın sabah tekrarlıycamMarkası laboquick ise gebelik vardır canım
kuruma yada boya dağılması oldugu zaman su tutunca geciyormuş bende burda okumuştumKonunuzu gördüm ve aynısı bendede oldu su konusunu merak ettim damlattim bende tam çizginin üstüne kaldı anlayamadım
Yok yüzde doksan dokuz genesin ya çok grimsi oluyor kuruma çizgisi birde yarim saatte test tam kurumaya geçmez. Laboquick çok iyi bir marka inşallah sağlıkla kucağına alırsınevet laboquick dha öncede kullandım kuruma görmedim bu markada çok çok nadir oluyodu ama bu şekil değil işallah vardır yarın sabah tekrarlıycam
işallah dediğin gibidir canım ❤Yok yüzde doksan dokuz genesin ya çok grimsi oluyor kuruma çizgisi birde yarim saatte test tam kurumaya geçmez. Laboquick çok iyi bir marka inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Anlayamadım o şekilde zaten damlattigim su çizginin üstüne kaldı birazdan dışarı çıktığımda test alıcam sabah deniycemkuruma yada boya dağılması oldugu zaman su tutunca geciyormuş bende burda okumuştum
işallah gönlündeki olur resmi varsa paylaş bi bakalımAnlayamadım o şekilde zaten damlattigim su çizginin üstüne kaldı birazdan dışarı çıktığımda test alıcam sabah deniycem
Amin senin gönlündeki olur inşallahi
işallah gönlündeki olur resmi varsa paylaş bi bakalım
işallah isteyen herkeze rabbim nasip etsinAmin senin gönlündeki olur inşallah
ben düznsiz adet oluyorum bazen 2 ay olmadığım oluyor ben ilişki üzerinden hesplayıp test yapıyorum hepGecikme varmı sende
Anladım ben geçen ay 4 gün gecikme yaşadım ama testlerde hiç silik bı çizgi görmedim bu ayda 3 gündür gecikme silik bı çizgi gördüm ama 1 senedir falan hiç günü 1 gün geçirmez hatta saat saati saatine olurduben düznsiz adet oluyorum bazen 2 ay olmadığım oluyor ben ilişki üzerinden hesplayıp test yapıyorum hep
işallah olmuştur testinin markası neAnladım ben geçen ay 4 gün gecikme yaşadım ama testlerde hiç silik bı çizgi görmedim bu ayda 3 gündür gecikme silik bı çizgi gördüm ama 1 senedir falan hiç günü 1 gün geçirmez hatta saat saati saatine olurdu
resminde atsan dha net yardımcı olurlar fikir olarakişallah olmuştur testinin markası ne