• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
4.964
3.976
133
Geçen başka bi marka gebelik testi ile (3 tanesi) bende yalancı pozitif gördüm sizinki gibiydi en neti kan vermek

Geçen başka bi marka gebelik testi ile (3 tanesi) bende yalancı pozitif gördüm sizinki gibiydi en neti kan vermek
Geçen ay benimde başıma geldi bu şekilde bukadar belirgim değildi sadece ışıkda efekte falan belirgindi şimdi beni bu acaba mı diyor ozaman adetım 3 4 gün gecıkmeliydi şimdi daha 3 gün var diyorum kendi kendime kurma işleri 😆

Geçen ay benimde başıma geldi bu şekilde bukadar belirgim değildi sadece ışıkda efekte falan belirgindi şimdi beni bu acaba mı diyor ozaman adetım 3 4 gün gecıkmeliydi şimdi daha 3 gün var diyorum kendi kendime kurma işleri 😆
Benim 5 gün gecikmem vardı . Kanda negatifi görünce ertesi gün âdetim geldi 🥹 inşallah yalancı pozitif değildir .

Benim 5 gün gecikmem vardı . Kanda negatifi görünce ertesi gün âdetim geldi 🥹 inşallah yalancı pozitif değildir .
Benim geçen ay çok silik olunca bu kafamı karıştırdı hayırlısı artık bende geçen ay kan verdim eve geldim hasta olmuştum bu ay Klomen kullandım

Yarın tekrar test alın yapın koyulaşma olursa kan verirsiniz bana da haber verip dua edin olur mu 🥰
Tabiki evde bitane daha var yarın yaparım onuda mutlaka haber verırım rabbim tüm isteyen dileyen herkese ve bizlere nasip etsin hayırlısını sağlıklısını 😍

Back