Gebelik testi

nurpinarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.414
591
43
26
Ovitrelle iğne dahil 13.gün bugün. 2 gündür göğ hassasiyetim olunca acaba dedim ve dün gece ve bu sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı. Burdan dönermi acaba ? Prodoctor çok hassas beta 5 olsa o bile çıkıyor

O kadar çok aynı konu açıyorsunuz ki hangisini okudum hangisine cevap verip yardımcı olayım şaşırıyorum çoğu kişi de böyledir

Ovitrelle iğnenin etkisi bile devam etse pozitif çıkardı iğne etkisi geçmiş sanırım dönmez gibi geliyor buradan bana .

Genelde doktorlar iğneden sonraki 12. Günde test yapıp sonucu görebilirsiniz diyorlar kan testinde. Ancak kullandığınız idrar testi de hassas bir test, olsaydı yüksek ihtimalle çıkardı yine de adet olana kadar hep bir ihtimal var

Sanmıyorum ya aslında gece yaptığımda 20 dk sonra çok hafif çizgi çıktı. Sabah yaptığımda yine çıksa ihtimal verecektim ama sabah yaptığımda hiç bir şey çıkmadı bile

Canım kırmızıları görene kadar ümit var,hiç canını sıkma beklemeye devam et,olmazsa bidaha denersin

Canım kırmızıları görene kadar ümit var,hiç canını sıkma beklemeye devam et,olmazsa bidaha denersin
Ya çok yoruldum gerçekten son 2 gündür göğüs ucu hassasiyeti yaşadım karnım falan ağrıdı biraz heves etmiştim ama olmadı galiba

Ya çok yoruldum gerçekten son 2 gündür göğüs ucu hassasiyeti yaşadım karnım falan ağrıdı biraz heves etmiştim ama olmadı galiba
Vücut ve psikoloji kendini inandırıyor ondan canım sabret 4 yıldır deniyorum bende hiç peS etmedim sende etme

Benımde gecikmenın 10. Günü 5. Gün test yaptım negatifti bugun yapsam mı bılemedım ara ara midem de bulanıyor akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…