- 24 Kasım 2023
- 270
- 32
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemgul8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde böyle bak
Evet canım benim görünüyor sadece çok yeni olduğu için aşırı silikk. Siyah beyaz yapıp renkleriyle oynarsan daha net anlaşılır hayırlı uğurlu olsunnKızlar reglime 3 gün var Freely erken gebelik testim görebiliyor musunuz
Kuruma çizgisine benziyor daha çok ama hakkında hayırlısı olsunBirde böyle bak
Ve az önce yaptım 2,3 saat bekledim sabahı bekleyemem dedim umarım yalancı pozitif değildir birkaç kere geldi başımaEvet canım benim görünüyor sadece çok yeni olduğu için aşırı silikk. Siyah beyaz yapıp renkleriyle oynarsan daha net anlaşılır hayırlı uğurlu olsunn
Kuzum 10 dakika içinde oldu bu çizgi öyle çektim ama inşallah değildir ne diyeyimKuruma çizgisine benziyor daha çok ama hakkında hayırlısı olsun
15 20 dakikadan sonrası kuruma çizgisi oluyor balımKuzum 10 dakika içinde oldu bu çizgi öyle çektim ama inşallah değildir ne diyeyim
Yarın kan vereyim en sağlıklısı15 20 dakikadan sonrası kuruma çizgisi oluyor balım
Merhaba gebe kalmak için bir şeyler denedin mi yani tavsiye edeceğin bir yöntem var mıFreely bende geçen ay yalancı pozitif çıkarmıştı bu ay da predictor ile adete 7 gün kala gebe olduğumu öğrendim
Evet hergün spor yapın evde leslie yaptım leslie yapmasam yürüyüş yaptım hergün yarım avakado yedim yumurtlama dönemlerimde hergün 1-2 tane havuç yedim ve diyet yaptımMerhaba gebe kalmak için bir şeyler denedin mi yani tavsiye edeceğin bir yöntem var mı
Çok teşekkür ederimEvet hergün spor yapın evde leslie yaptım leslie yapmasam yürüyüş yaptım hergün yarım avakado yedim yumurtlama dönemlerimde hergün 1-2 tane havuç yedim ve diyet yaptım
predictor testinizi atar mısınız? Bende de var en azından fikir olur...Evet hergün spor yapın evde leslie yaptım leslie yapmasam yürüyüş yaptım hergün yarım avakado yedim yumurtlama dönemlerimde hergün 1-2 tane havuç yedim ve diyet yaptım
İlk test predictorpredictor testinizi atar mısınız? Bende de var en azından fikir olur...
Ovvv sizin bayağı gözükmüş benim hayaller siyah poşete... Sağlıkla gelsin bebesinizİlk test predictor
Bence var ya hangi markaBakabilir misnz
FreelyBence var ya hangi marka
Bu marka bende yalancı pozitif gösterdiFreely