Devlette mi verdin kanı
Bnde 5.gunuGecikmenin ikinci gunu hic leke vs yok akinti var sadece. Adet olacak gibi degilim hala, 30 una randevu aldim doktoruma gecikmenin 8. Gunu oluyor bebek yoksa da en azindan adetim gelsin diye ilac verir
Ciktimi kan sonucun senin testler pozitif vardir benceBnde 5.gunu
Yok cnm ya ksn sonucu yok e nabizda hayret birseyCiktimi kan sonucun senin testler pozitif vardir bence
Saglik ocaginda gec cikiyor geneldeYok cnm ya ksn sonucu yok e nabizda hayret birsey
İnşallah vardırYok cnm ya ksn sonucu yok e nabizda hayret birsey
İnşallahİnşallah vardır
Ne zaman dün verdimSaglik ocaginda gec cikiyor genelde
Dün verdiysen bugün çıkması gerekirdi aslındaNe zaman dün verdim
Bende kimyasal yasadigim zaman gec cikmisti bir iki gun beklemistim hatirliyorumNe zaman dün verdim
Çıkmadı halaDün verdiysen bugün çıkması gerekirdi aslında
Bakalım test aldım koyulasacak mi yarın sabah yapcamBende kimyasal yasadigim zaman gec cikmisti bir iki gun beklemistim hatirliyorum
Mrb bayanlar adetim geceli 6gun oldu adet gunu test yaptim negatif bugun adet sancilarim tuttu gelen yok dun erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi var zor görünüyorBende kimyasal yasadigim zaman gec cikmisti bir iki gun beklemistim hatirliyorum
Kan versen net cikar bence inşallah vardırMrb bayanlar adetim geceli 6gun oldu adet gunu test yaptim negatif bugun adet sancilarim tuttu gelen yok dun erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi var zor görünüyor
Bunlara inanma kan verMrb bayanlar adetim geceli 6gun oldu adet gunu test yaptim negatif bugun adet sancilarim tuttu gelen yok dun erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi var zor görünüyor
İnanasım gelmiyor zaten o kadar cok yorum okudum kiBunlara inanma kan ver
Biraz daha bekleyeyim bakalimKan versen net cikar bence inşallah vardırbazen gec dollenme olabiliyor on bes gun sonra ogrenen bile duydum gecikmeden
İnanasım gelmiyor zaten o kadar cok yorum okudum ki
Kaset test degilmi buYa boyle
Evet kasetKaset test degilmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?