Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim şimdi bakalım hayırlısıKan tahlili versene canım daha netleşirsin
Ay inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah yaz olur mu muhakkaVerdim şimdi bakalım hayırlısı
Tamam canım benim amin aminAy inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah yaz olur mu muhakka
Negatif çıktıAy inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah yaz olur mu muhakka
hayırlısı.. olsun önümüzdeki ay nasip olur inşallah canım.. bir sıkıntı varmı sizde ya da eşinizdeNegatif çıktı
Amin canım inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip olsun. Canım ben hemen hemen 2 yıllık evliyim eşimde sorun yok. Bende pcos var ama gebeliğe engel değil dedi doktor. 1.5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor. 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sadecehayırlısı.. olsun önümüzdeki ay nasip olur inşallah canım.. bir sıkıntı varmı sizde ya da eşinizde
Bir gebenin günlüğüne baktım bu aralarda canım ebru abla ile hiç konuştun mu mesajlara dönüş yapıyor belki bir tavsiyede bulunurAmin canım inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip olsun. Canım ben hemen hemen 2 yıllık evliyim eşimde sorun yok. Bende pcos var ama gebeliğe engel değil dedi doktor. 1.5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor. 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sadece
10 dk da cızgi cıkmıyorsa negatıftır zaten o cızgıye de benzemıyor dagılmıs kacmıs egrı bugru bi pembe leke malesef .pozıtıf degıl :SBir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm
İnstagram kullanmıyorum başka bir yerden ulaşma şansım var mı bilmiyorum canımBir gebenin günlüğüne baktım bu aralarda canım ebru abla ile hiç konuştun mu mesajlara dönüş yapıyor belki bir tavsiyede bulunur
İnstagram da daha aktif diye biliyorum canım eşinle konuşup bu süreç için iletişime geçmek için açıp daha sonra da kapatabilirsin aslındaİnstagram kullanmıyorum başka bir yerden ulaşma şansım var mı bilmiyorum canım
Evet pco için masajını gördüm ben de teşekkür ederim canım bi konuşayım eşimle. Sende durumlar nasıl pekiBaya videosu da var bilgilendirme amaçlı falan adet nasajı yumurtalık masajı pco olanlar için bilgiler falan
Geçen ay prolaktin 66 çıkmıştı birde eşimin varikosel ameliyatı 3 ay oldu daha yeni ya biraz stres yapmayıp Allaha bırakmam gerek benim durumlar böyleEvet pco için masajını gördüm ben de teşekkür ederim canım bi konuşayım eşimle. Sende durumlar nasıl peki
Ne zamandır deniyorsunuz ne karar evlisinGeçen ay prolaktin 66 çıkmıştı birde eşimin varikosel ameliyatı 3 ay oldu daha yeni ya biraz stres yapmayıp Allaha bırakmam gerek benim durumlar böyle