Gebelik testi

abababba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
654
87
25
Merhabalar ben dün gebelik için idrar testi yaptım pızitif çıktı bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı derecede kasık ağrım var ancak kan verdiğimde negatif çıktı günüm daha geçmedi doktor günün geçince gel erken olduğundan görünmemiş olanilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı

Merhabalar ben dün gebelik için idrar testi yaptım pızitif çıktı bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı derecede kasık ağrım var ancak kan verdiğimde negatif çıktı günüm daha geçmedi doktor günün geçince gel erken olduğundan görünmemiş olanilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı
Kanda negatif çıktıysa idrarda pozitif olmaz ya idrar testiniz hatalı ya da çok beklediniz kuruma çizgisi çıktı

Aslında 4. Dakika da çıktı. Bugünde belim bacaklarım adet olacakmışım gibi ağırıyor adet günüme 10 gün var ovülasyon testim de çift koyu çıktı. Gebelik testi yapmalı mıyım erken mi acaba psikolojim alt üst oldu

Aslında 4. Dakika da çıktı. Bugünde belim bacaklarım adet olacakmışım gibi ağırıyor adet günüme 10 gün var ovülasyon testim de çift koyu çıktı. Gebelik testi yapmalı mıyım erken mi acaba psikolojim alt üst oldu
Gebelik testlerine güvenmeyin çoğu yalancı pozitif çıkartıyor en sağlamı adet olmazsanız kadın doğuma gidin kan verin

10 gün mü çok erken tabi ki niye bu kadar erken test yaptınız daha yeni yumurtlama olmuştur bekleyin regle 3 gün kala test yapın

Ovülasyon testine göre mi kan vermeye gittiniz iyi de ovülasyon testini ne zaman yaparsanız yapın çift çizgi çıkar ki lh hormonu her zaman vucutta var
Ben bunu bilmiyordum tam araştıramadım ama regl takibi yapan uygulamaya taratıyordın testi o söylüyordu şimdi eklerim zaten en başta olan ilk yaptığım ovülasyon testi

İnanın ki ne kadar test yaparsanız o kadar stres olur bu da iyi değil daha 10 gün var regle yakın yapın testi inşallah o zaman pozitif görürsünüz
image.jpg

X