Gebelik testi

Evet laboratuvara bağlarlar isterseniz oradan bilgi alabilirsiniz.
Simdi aradim cihazlari 5 ten kucuk degeleri algilamiyor ve negatif kabul ediyor ... ve bu yüzden hafta ici gitmemi ve kan veririrsem dıs merkeze göndereceklerini soylediler yani bunu negatif kabul edebiliriz mi demem gerekiyor nasip .... pazartesi gunu aile hekimine randevum var ... en erken o zamana alabildim hem zamanda gecmis olur adetimte gecikir ...

Kirmizi gorene kadar umut hep vardir keyfini kacirma

Maalesef ki negatif gözüküyor. Allah büyüktür üzülmeyin.

Merhabalar, benim de regl günüme 8 gün var. Gebelik testim silik çıktı, kan tahlili yaptırdım ve Hcg 59,7 çıktı. Kese görünmüyor henüz. Normal mi sizce ?

Tabi ki normal cok kucuk daha 2000’lere ulasinca gorunuyor diye biliyorum icinizi karartmayin kendinize dikkat edin hayirli olsun

Durumu güncelliyorum pzartesi kan vermek icin gittigimde kan almadi adetin en az 9 gün gecmesi gerek dedi ... ve carsamba gunu kan gerdim 100 cikti persembe gunu sonic gittimde yine kan aldi 160 cikti 24 saat arayla kan aldı sizce artis normal mi

sonucunuz gayet güzel normalde 2 günde bir alınır 2 katına çıkar rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasiip etsin

Adetimin 4. Gün gecikmesinde yaptım ama çok net ve hemen çift çizgi çıktı yorumları alabilir miyim

Merhabalar, benim de regl günüme 8 gün var. Gebelik testim silik çıktı, kan tahlili yaptırdım ve Hcg 59,7 çıktı. Kese görünmüyor henüz. Normal mi sizce ?
MERHABA NE GİBİ BELİRTİLER OLDU VE EN SON ADET TARİHİNİZ NEDİR

En son adet tarihim 27 Ekim. Saçımda kepeklenme ve yağlanma oldu birden sonra test yaptım ve hamileydim. Şimdi kese çok küçük ama haftaysa tekrar kontrolüm var

Bat a kaç gün kala yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…