Simdi aradim cihazlari 5 ten kucuk degeleri algilamiyor ve negatif kabul ediyor ... ve bu yüzden hafta ici gitmemi ve kan veririrsem dıs merkeze göndereceklerini soylediler yani bunu negatif kabul edebiliriz mi demem gerekiyorEvet laboratuvara bağlarlar isterseniz oradan bilgi alabilirsiniz.
Kirmizi gorene kadar umut hep vardir keyfini kacirmaSimdi aradim cihazlari 5 ten kucuk degeleri algilamiyor ve negatif kabul ediyor ... ve bu yüzden hafta ici gitmemi ve kan veririrsem dıs merkeze göndereceklerini soylediler yani bunu negatif kabul edebiliriz mi demem gerekiyornasip .... pazartesi gunu aile hekimine randevum var ... en erken o zamana alabildim hem zamanda gecmis olur adetimte gecikir ...
Nasip canım allah büyükKirmizi gorene kadar umut hep vardir keyfini kacirma
Maalesef ki negatif gözüküyor. Allah büyüktür üzülmeyin.Simdi aradim cihazlari 5 ten kucuk degeleri algilamiyor ve negatif kabul ediyor ... ve bu yüzden hafta ici gitmemi ve kan veririrsem dıs merkeze göndereceklerini soylediler yani bunu negatif kabul edebiliriz mi demem gerekiyornasip .... pazartesi gunu aile hekimine randevum var ... en erken o zamana alabildim hem zamanda gecmis olur adetimte gecikir ...
öyle canım nasip .... bir gelisme olursa yazarimMaalesef ki negatif gözüküyor. Allah büyüktür üzülmeyin.
Çok teşekkür ediyorumTabi ki normal cok kucuk daha 2000’lere ulasinca gorunuyor diye biliyorum icinizi karartmayin kendinize dikkat edin hayirli olsun
sonucunuz gayet güzel normalde 2 günde bir alınır 2 katına çıkar rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasiip etsinDurumu güncelliyorumpzartesi kan vermek icin gittigimde kan almadi adetin en az 9 gün gecmesi gerek dedi ... ve carsamba gunu kan gerdim 100 cikti persembe gunu sonic gittimde yine kan aldi 160 cikti 24 saat arayla kan aldı sizce artis normal mi
Amin insalahsonucunuz gayet güzel normalde 2 günde bir alınır 2 katına çıkar rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasiip etsin
Belirtilerin nelerdi canımAmin insalahçok teşekkür ederim
Aşiri derecede bel ve göğüslerde agri vardi bide mide yanmasiBelirtilerin nelerdi canım
Tebrik ederim hamilesinizAdetimin 4. Gün gecikmesinde yaptım ama çok net ve hemen çift çizgi çıktı yorumları alabilir miyim
Eki Görüntüle 3508255
maşallah ben burdayım diyorAdetimin 4. Gün gecikmesinde yaptım ama çok net ve hemen çift çizgi çıktı yorumları alabilir miyim
Eki Görüntüle 3508255
MERHABA NE GİBİ BELİRTİLER OLDU VE EN SON ADET TARİHİNİZ NEDİRMerhabalar, benim de regl günüme 8 gün var. Gebelik testim silik çıktı, kan tahlili yaptırdım ve Hcg 59,7 çıktı. Kese görünmüyor henüz. Normal mi sizce ?
Bat a kaç gün kala yaptınızmerhaba kızlar iki tane day doctor erken gebelik testim pozitif çıktı ve hemen kan verdim <5.00 degerim bu sekilde cikti ... negatif olduğunu soyledirler bugun adet gunumdu olmadim ... bugun strip test yaptim negatif kafam çok karisik
Bata 2 gün kala yaptim ... ama benim geç döllenme olmustu haliyle ...Bat a kaç gün kala yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?