Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki gerek var hemde kaset testte bariz çıkmış yani diğer test bozuk olabilir elinizde başka test varsa deneyim yoksa direk kan verin derimMerhabalar ilk gebelik testim cift cizgi cikti hemen o heycanla bir sonraki idrarla tekrar yaptim tek cizgi cikti. Yarin kan vermeme gerek var mi
Bir tane daha test var sabahi mi beklesem yapmak icinTabiki gerek var hemde kaset testte bariz çıkmış yani diğer test bozuk olabilir elinizde başka test varsa deneyim yoksa direk kan verin derim
Yapın bence bugün çünkü kaset test net çıkmış inşallah vardırBir tane daha test var sabahi mi beklesem yapmak icin
Biri roll pozitif cikan digeri de freely erken gebelik testiBence sıvı almadan yap 2 saat sonra yap yani su falan içme sıvı biseyler ve bariz var markaları ne bu testlerin
InsallahYapın bence bugün çünkü kaset test net çıkmış inşallah vardır
Yeni test soyle cikti silik cikti ben de kan verdim beta hcg 7360.52 birim cikmis ne demek daha cozemedim amaMerhaba yaptınız mı yeni test ne oldu
gebesin kaç gün gecikmen varYeni test soyle cikti silik cikti ben de kan verdim beta hcg 7360.52 birim cikmis ne demek daha cozemedim ama
Dortgebesin kaç gün gecikmen var
pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun
Hafi bakalim hayirlisipozitif gözüküyor canım hayırlı olsun
Degerler yuksek mi bilemedimHaa kan vermişsiniz zaten hayırlı olsun
Tek başına değer anlam ifade etmiyor iki gün sonraki değer önemli. 2 kat artış olması normalDegerler yuksek mi bilemedim
Hadi ya.Tek başına değer anlam ifade etmiyor iki gün sonraki değer önemli. 2 kat artış olması normal