- 20 Ağustos 2023
- 1.668
- 734
- 28
-
- Konu Sahibi sevgiiinur
İnşAllahVar gibi, tabii yanlışta olabilir takip etmek lazımm :)
buraya da yazın mutlaka :)İnşAllahDün yaptım hiççç çıkmadı bişey belime bir sızı girdi gece ordan bi huylandım
Günaydın canım bugün ki testim böyle alttaki sanki bir tık koyuluk var dünkü kaset teste göre. Reglime 2 gün varburaya da yazın mutlaka :)
Günaydın :) sağlık ocağında kan verme şansın varsa bence kan ver. Ya da istersen gecik öyle ver. Erken öğrenmek hiç iyi değil :) zaman geçmiyor bir türlüüGünaydın canım bugün ki testim böyle alttaki sanki bir tık koyuluk var dünkü kaset teste göre. Reglime 2 gün var
Şimdi geçti saat olarak maalesef yarın gideyimGünaydın :) sağlık ocağında kan verme şansın varsa bence kan ver. Ya da istersen gecik öyle ver. Erken öğrenmek hiç iyi değil :) zaman geçmiyor bir türlüü
inşallah bebişin seninledir :)Şimdi geçti saat olarak maalesef yarın gideyimşizofrene bağladım böyle zevk mi alıyorum anlamadım çizgi görünce mutlu oluyorum
Selam canım gecikmenin 3. Günündeyim idrar testi negatif Kan vermek için kalkamıyorum sabahinşallah bebişin seninledir :)
Şimdi gördüm cevabınızı . Çok çok düzenlidir diyemem. 3 ay düzenli 2 ay düzensiz gibi gibi . Ama neden bilmiyorum geç döllenmeye kaldım gibi hissediyorum :) 5. Günündeyim kırmızılara ait bir belirtim yok :)) adet günümde sıvı bir akıntım olmuştu . Bugünde sarımtrak geldi 1 kere onun dışında beyaz akıntım devam ediyorNormalde de gecikir misin? Yoksa düzenli midir?
benim de hep beyaz akıntım olmuştu bikaç kere sarımtrakŞimdi gördüm cevabınızı . Çok çok düzenlidir diyemem. 3 ay düzenli 2 ay düzensiz gibi gibi . Ama neden bilmiyorum geç döllenmeye kaldım gibi hissediyorum :) 5. Günündeyim kırmızılara ait bir belirtim yok :)) adet günümde sıvı bir akıntım olmuştu . Bugünde sarımtrak geldi 1 kere onun dışında beyaz akıntım devam ediyor
Siz hamile misiniz pekibenim de hep beyaz akıntım olmuştu bikaç kere sarımtrak
eveet 7+4 teyimmSiz hamile misiniz peki
Ay maşAllaheveet 7+4 teyimm
Rengi hiç koyulaşmadı akıntımın çok merak ediyorum varmı yokmu diye ama testler negatif acaba doktora gitsem karından bakınca çıkar mı bişey . Kendi doktorum var çok severim ona mı gitsemeveet 7+4 teyimm
Kan verdin mi hiç. Betanı takip etmeden gitme geç döllenmeyse gözükmeyebilirRengi hiç koyulaşmadı akıntımın çok merak ediyorum varmı yokmu diye ama testler negatif acaba doktora gitsem karından bakınca çıkar mı bişey . Kendi doktorum var çok severim ona mı gitsem
Günaydın canım şimdi gidiyorum kan vermeye :)) bu arada bende ilk gebeliğimi 7 haftalıkken öğrenmiştim süpriz olmuştuKan verdin mi hiç. Betanı takip etmeden gitme geç döllenmeyse gözükmeyebilir