Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir şey sorabilir miyim benim ovulasyon testim 25.günüm adetime 6 gün var pozitif çıkıyor ama erken gebelik testim negatif. Acaba ben yeni mi yumurtluyorum. Bu arada karnım hiç böyle sert şiş hazımsız olmamıştı inanılmaz şiş top gibi sert. Sebebi nedir acaba geç mi yumurtluyorum veya karnın şişliği sertliği gebelik belirtisinde var mı
Bir şey sorabilir miyim benim ovulasyon testim 25.günüm adetime 6 gün var pozitif çıkıyor ama erken gebelik testim negatif. Acaba ben yeni mi yumurtluyorum. Bu arada karnım hiç böyle sert şiş hazımsız olmamıştı inanılmaz şiş top gibi sert. Sebebi nedir acaba geç mi yumurtluyorum veya karnın şişliği sertliği gebelik belirtisinde var mı
Ya buna karar vermek okdar zorki cünkü adet olmak ile gebe olmak belirtiler aynı hemen hemen ovulasyon testi adet yakın koyu cıkabiliyor bazen yani koyu olması gebelik var anlamına gelmio adetin gecikmesini bekleyin ve gecikirse tekrar yapın