Ben bat günümde kan verdim değerim 209 çıktı,bence bi kan verin. Yeni gebeliklerde silik çizgi çıkıyormuşMerhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bata 3 günüm var belirtilerim vardı baya bu ayda yumurtlama günlerini değerlendirdik testim böyle çıktı hatta normalde daha net kamerada biraz silik sizde kan vermelimiyim yoksa bekliyim mi biraz daha
İnşallah bekliyoruz güzel haberleriniTeşekkür ederim,yarın yine kan vereceğim inşallah yükselmiştir.
Benimde böyle silik çıkmıştı, büyük ihtimal gebesiniz ama çok yeni, en fazla 20 filan çıkar beta bu çizgi ile. Hayırlsı olsun
Ben bat günümde kan verdim değerim 209 çıktı,bence bi kan verin. Yeni gebeliklerde silik çizgi çıkıyormuş
Bu sabah tekar test yaptım baya koyulaşmış tı neredeyse ilk çizgi gibi koyulaşmışBen bat günümde kan verdim değerim 209 çıktı,bence bi kan verin. Yeni gebeliklerde silik çizgi çıkıyormuş
Üzüldüm kaybınız için, ama koyulaşmasınada çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler büyürBu sabah tekar test yaptım baya koyulaşmış tı neredeyse ilk çizgi gibi koyulaşmış2 gün sonra kan vermeye gidicem biraz beklemek istiyorum beta hcg yeteri kdr yükselsin diye çünkü ilk gebeliğim gelişmedi 9 haftalıken kürtaj oldum 2. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bunda biraz temkinli ve sabırlı kalmak istiyorum
Benim geçen ay 20 sinde kanamam başladı düşük yaptığım için uzun sürmüştü kanamam 10 gün fln kanamam oldu. Ztn direk korunmasız yumurtlamayı takip ederek ilişki oldu belirtilerim oldu bu ay ayağa kalkarken baş dönmesi halsizlik göğüs şişkinliği dün gece lekelenmelerim oldu hatta bu sabah tekrar test yaptım baktım baya koyulaşmış kan vermeye gittim çok şükür 34,39 çıktı sonucum rabbim isteyen herkese versin inşallah bu sever mucizem benimle kalırÜzüldüm kaybınız için, ama koyulaşmasınada çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler büyürgeçen ay bende kimyasal geçirdim, sizin kanamanız olduktan sonra kaç gün geçti bu testleri yaptınız? Bende henüz regli olmadım. 17 aralıkta kanama 3 gün sürdü, bugün olmam lazımdı regl
Bi kan vermenizde fayda var çünkü kimyasaldan sonraki ay daha kolay oluyor diye duymuştum inşallah sizde en kısa sürede bu güzel haberi alırsınız canmÜzüldüm kaybınız için, ama koyulaşmasınada çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler büyürgeçen ay bende kimyasal geçirdim, sizin kanamanız olduktan sonra kaç gün geçti bu testleri yaptınız? Bende henüz regli olmadım. 17 aralıkta kanama 3 gün sürdü, bugün olmam lazımdı regl
Çoook sevindiim süper değerinde güzel çıkmışş inşallah sağlıkla gelişir sağlıkla bebeğini kucağına alırsınBi kan vermenizde fayda var çünkü kimyasaldan sonraki ay daha kolay oluyor diye duymuştum inşallah sizde en kısa sürede bu güzel haberi alırsınız canm
En kısa zamanda beklediğin müjdeye ulaşırsın inşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin senden de müjdeyi alırız inşallahÇoook sevindiim süper değerinde güzel çıkmışş inşallah sağlıkla gelişir sağlıkla bebeğini kucağına alırsınben beklicem biraz daha, yoruldum biraz bu durumlardan gelişmeleri bekliyor olurum burdan
Var gibi gözüküyor canm benimki daha silikti öğrendiğimde bi kan ver istersenEki Görüntüle 3195333
Kızlar benimde testime bakarmısınız bat 2 gün geçti 4 test yaptım hepsi böyle silik çıktı gebelik var mı sizce
Verdim canım 15 çıktı gebelik dedi ama değer düşük gibime geldiVar gibi gözüküyor canm benimki daha silikti öğrendiğimde bi kan ver istersen
erken verdiğin içindir belki canımVerdim canım 15 çıktı gebelik dedi ama değer düşük gibime geldi
Benimkide böyle olmuştu 34 le başladık betamin yükselip kesenin oluşmasını bekliyorum inşallah gebesindirMerhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bata 3 günüm var belirtilerim vardı baya bu ayda yumurtlama günlerini değerlendirdik testim böyle çıktı hatta normalde daha net kamerada biraz silik sizde kan vermelimiyim yoksa bekliyim mi biraz daha
Merhaba canım benim testim böyle iğnemin 11. Günü iğne olduğum gün hariç markası miratech sence varmıdır denedinmi hiç bu testiBenimkide böyle olmuştu 34 le başladık betamin yükselip kesenin oluşmasını bekliyorum inşallah gebesindir
İnşallah canım sen tekrardan yaptın mı üç gün sonra 187 çıktı benimki haftaya gel kese görünür dedi ama inşallah görünürBenimkide böyle olmuştu 34 le başladık betamin yükselip kesenin oluşmasını bekliyorum inşallah gebesindir
Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim dün akşam yaptığım teste vardı ama çok çok zor gözüküyordu sadece ben görüyordum hattabugün sabah tekrarlamak istedim varsa bile koyulaşmış mı diye bu daha netti yani çıplak gözle net gözüküyor bakalım çok heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım sen tekrardan yaptın mı üç gün sonra 187 çıktı benimki haftaya gel kese görünür dedi ama inşallah
Evet cnm şuanlık şükür herşey yolunda sen gördün mü keseyiİnşallah canım sen tekrardan yaptın mı üç gün sonra 187 çıktı benimki haftaya gel kese görünür dedi ama inşallah görünür
Ay baya hamilesinizEki Görüntüle 3190146
Merhaba kızlar. Adetime 4 gün kala test yaptım silik çıktı sonra emin olmak için iki gün daha yaptım yine silik. Bugun de erken gebelik testi yaptım o da silik. Ne diyorsunuz hamile miyim ve doktora gitsem keseyi görür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?