- 3 Ekim 2022
- 32
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Xxxxxfatmaxxxxxxx
-
Bilmiyorum ama çok merak ediyorum adetime 4 gün var kan versem mi adeti beklesem mi bilmiyorum hiç adet belirtimde yokTestlerden biri bozuktur belki
zaten 10. gunde saptanması ıcın ılk ıdrarla olması lazım sabah. bısıler ıcıyosun gun boyu aksam yaptıgınla bır olmaz kiÖncelikle merhaba ben ovülasyon günümde ilişkiye girdim ovülasyondan tam 10 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı aynı günün akşamı bidaha yaptım tek çizgi şimdi böyle bişey başına gelen varmı merak ediyorum
Aslında acele etmişsiniz gecikmeyi beklemek her zaman için en doğrusudur, testi görebilir miyiz? Belkide aynı gün akşamı yaptığınız için tek çizgidir yeterince HCG hormonu ölçememiştir
Markayı bilmiyorum ama eşim nöbetçi eczaneden almış bende heyecanla yaptımMarka farkı olmasın yaptığın testlerde sapdakşnin markası. Ne? Onu kullanma
TeşekkürlerTahmin etmiştim aynı markadan devam etmemişsiniz teste üstelik, her birinin hassasiyeti farklı oluyor bu yüzden çizgi çıkaran test ile devam edin sabah tekrarlayın
Kan için adet gecikmesini bekleyeyimmi yoksa sabah mı vereyimHamilesiniz büyük ihtimal. Kan testi verin kesin emin olun⚘
Yarın yapsanızda çıkar ama adet gecikmesini beklerseniz kimyasal gebelik olmadığıda anlaşılır.Kan için adet gecikmesini bekleyeyimmi yoksa sabah mı vereyim
Teşekkür ediyorumYarın yapsanızda çıkar ama adet gecikmesini beklerseniz kimyasal gebelik olmadığıda anlaşılır.
Belirtileriniz var mı varsa ne zamandan beri vardıTeşekkür ediyorum
Halsizlik ve kasık ağrısı var birde belim çok ağrıyor 1 haftadırBelirtileriniz var mı varsa ne zamandan beri vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?