Gebelik testi

Aden00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
5
-1
1
22
İyi günler bir sorum olacaktı hastalığım 4 gün gecikti iki defa erken gebelik testi yaptım birinde net iki çizgi çıktı biri silik ama akşamına hasta oldum baya hastayım

Yani test sonucun kesinlikle pozitif canım. Bence bir kan testi ver ve kadın doğuma görün. Hamileyken adet görende cok kişi var belki öyle bir hastalığın olabilir, belki kimyasal gebelık gecırıyor olabilirsin bence hemen harekete geç, sonucun insallah güzeldir

Sağlık ocağındaki hemşireye sordum hastalığın geciktiği için iki çizgi çıkmıştır hastaysan gebelik yok dedi ne yapacağımı bilmiyorum

İyi günler bir sorum olacaktı hastalığım 4 gün gecikti iki defa erken gebelik testi yaptım birinde net iki çizgi çıktı biri silik ama akşamına hasta oldum baya hastayımEki Görüntüle 3082782
hamileyken hasta olabilirsin bn bu şekilde yaşadım kan testi yaptırıp emin olun ama test gayet net hamilesiniz gözünüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…