• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kahvelihatunn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.567
1.443
658
Kızlar iyi geceler 😇 19 mart bat tarihim ama gecikirsem gebelik testi yapıcam çok güvendiğiniz marka var mı?

Pahalı olanlara para vermeyin 5 10 liralık gebelik testleri daha güvenilir hele ki erken gebelik testi sakin almayın .

Laboquick ile öğrendim ben daha sonraki gün de artı Med ile yapmıştım ikisi de pozitifti ama bazı kişiler artı Med yalancı pozitif çıkartıyor diyor o konuda bilemiyorum laboquick iyi ama

Geçen ay Laboquikle test yaptım teste göre pozitif çıktım ama kan testinde negatiftim bozuk olanı belkide bana denk geldi:halay:

Geçen ay Laboquikle test yaptım teste göre pozitif çıktım ama kan testinde negatiftim bozuk olanı belkide bana denk geldi:halay:
Şansa bak 😂 sen bı kaç farklı marka al o zaman pozitif görürsen otekilerde de dene daha garanti olur benim düşüncem😄 laboquick çok denedim bende hiç pozitif görmemiştim o yüzden güvenilir diye düşünmüştüm 😂

Back