- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- 28
- Konu Sahibi birmelegimolsun
-
Çok teşekkür ederim umarım doğru hissediyorumdurrHayırlı olsun inşallah sağlıklıdır
Doğru cnm çizgiler baya netÇok teşekkür ederim umarım doğru hissediyorumdurr
Yaaa Allah’ım rüya gibiDoğru cnm çizgiler baya net
Kendinize dikkat edin ama bu süreçte hersey gönlünüzce olsunYaaa Allah’ım rüya gibiÇok teşekkür ederi. Görüşünüz için sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum
Teşekkür ederimKendinize dikkat edin ama bu süreçte hersey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözünüz aydın bayağ belli ben burdayım diyorDarısı bekleyen herkese olsunn inşallah
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Hayırlııı olsun, belirtin var mıydıYaaa Allah’ım rüya gibiÇok teşekkür ederi. Görüşünüz için sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum
Yumurtlama saymıyorum hiç bilmiyorum ama 10 Martta regl olmam gerekiyorduYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Hayırlııı olsun, belirtin var mıydı
Çok teşekkür ederim hiç belirtim yookkk adet belirtim de yok amaYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Hayırlııı olsun, belirtin var mıydı
Hamilemisiniz aceba?Kızlar bugün yine test yaptım mavi renkli olan test sonuncu test, yarın sabah 9 da sonucum cıkıcak çok sabırsızlanıyorum oldu mu acaba gerçekten
Darısı bana olsun inşallahEvet hamileyim canım
Aminnn Allah herkese nasip etsin inşallahhhhDarısı bana olsun inşallahyarın kan testine gitmeyi düşünüyorum
Adet oldum malesefAminnn Allah herkese nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?