- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- 28
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Üzülmeyin lütfenn Umut hep var diğer ay olacak inşallahAdet oldum malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülmeyin lütfenn Umut hep var diğer ay olacak inşallahAdet oldum malesef
Eşim uzman, bi gidince 5-6 ay gelemiyor malesefşuandada suriye görevinde ve en az 5 ay yok malesefadak adamış bide eşim ya, hamile olsaydın hemen keserdik diyor o çok aşırı istiyor ama kısmet herşeyadet görüpte hamile olan yok sanırımÜzülmeyin lütfenn Umut hep var diğer ay olacak inşallah
Sonucuz nedirİlk testim düne ait
Merhaba hamileyimSonucuz nedir
Bende sizle aynı durumdayım bugün adet günüm hiç belirt yok bide bir haftadır feci göğüz agırısı var bende iştah artışı da olunca bir bakayım dedim sonuç böyle çıktıMerhaba hamileyim
Kan testi verin mutlaka ama teste göre hamilesiniz gönlünzce olsunBende sizle aynı durumdayım bugün adet günüm hiç belirt yok bide bir haftadır feci göğüz agırısı var bende iştah artışı da olunca bir bakayım dedim sonuç böyle çıktı
Şuan test böyle daha koyulaştı umarım vardır teşekkür ederimKan testi verin mutlaka ama teste göre hamilesiniz gönlünzce olsun
Benim ilk testimi görsen görünmüyordu bile bence hamilesin idrarı damlattığın da kaçıncı dakika da göründü?Bende sizle aynı durumdayım bugün adet günüm hiç belirt yok bide bir haftadır feci göğüz agırısı var bende iştah artışı da olunca bir bakayım dedim sonuç böyle çıktı
Canım hemen yarın kan verŞuan test böyle daha koyulaştı umarım vardır teşekkür ederim
Valla 5.6 dakika sorma gördüm şuan test koyulaştı böyle olduBenim ilk testimi görsen görünmüyordu bile bence hamilesin idrarı damlattığın da kaçıncı dakika da göründü?
Valla 5.6 dakika sorma gördüm şuan test koyulaştı böyle olduis
canım maşallah benim de öyle oldu plansız bir gebelik mi? Şimdiden hayırlı olsunValla 5.6 dakika sorma gördüm şuan test koyulaştı böyle oldu
Ayyy çok heyecanlandım bizim de 1,5 yıldır olmuyordu olduuu Çok şükür kan verdiğin de buraya da yazar mısın? Sana dua edeceğimYani 4 yıldır olmuyordu en son doktorlar sadece tüp bebek de bizde bıraz daha bırak kendi haline hatta artık üstünde bile durmuyorduk olursa mucize bizim için
Ayyyy allah razı olsun tabikş yazarımAyyy çok heyecanlandım bizim de 1,5 yıldır olmuyordu olduuu Çok şükür kan verdiğin de buraya da yazar mısın? Sana dua edeceğim
Özelden yazdım sanaAyyy çok heyecanlandım bizim de 1,5 yıldır olmuyordu olduuu Çok şükür kan verdiğin de buraya da yazar mısın? Sana dua edeceğim