Aile Planlaması Gebelik testi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
A dostlar, sizce adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapılmalı ?
Adetin geciktiği gün de test yapabilirsiniz. Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ama en garantisi geciktiği gün. Ben adet gününden 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim.

Adetin geciktiği gün de test yapabilirsiniz. Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ama en garantisi geciktiği gün. Ben adet gününden 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim.
Ben de dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugünde beklenen regl günü ama olmadım. Yarın yapsam mı test acaba çok sabırsızım. Sizin nasıl oldu ?

Ben de dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugünde beklenen regl günü ama olmadım. Yarın yapsam mı test acaba çok sabırsızım. Sizin nasıl oldu ?
Adetten 2 gün önce erken gebelik testi silikti, kan verdim beta 4 çıktı. Adet olmam gereken gün normal kaset test çift çizgi çıktı, betam 40'dı.
Arkadaşlar söylediklerinde haklılar bazen gebeliği erkenden öğreniyoruz ama sonra ne yazık ki kimyasal gebelik olabiliyor.
Ancak ben de sabırsızdım :) O yüzden temkinli yaklaşarak öğrenmeyi seçtim. Yani siz de yaparsanız muhtemelen çıkacaktır. Sabah ilk idrarla test yapmak öneriliyor bu arada.

Evet genelde ilk idrarla yapıyorum. Peki adet gecikmesinden kaç gün sonra yaptınız ?

Bir jinekologdan dinlemiştim gecikmenin 5.gununu beklemek en sagliklisiymis. Erken yapilan testlerde kimyasal gebeliklerin yakalanma ihtimali yükselmiş bu da anne adaylarini moral olarak asağiya gecikiyormus.
Bekleyelim o vakit

Bekleyelim o vakit
En garantisi bu bence. Cunku ben coook test yaptim iki uc gun gecikmeyle ertesi gün pat adet oldum. O hayal kirikligi kötü. Yoksa zaten varsa bir günlük gecikmedede belli ediyor kendini bu noktadada kimyasal durumu can sıkıcı çok kişi daha gecikme yasamadan test yapip silik çizgi görüp hamileyim diye seviniyor snra beta düşük cikiyor güzel artmiyor al bi hayal kirikligi stres daha. Bu ihtimallerin bilincinde istersen yap istersen bekle canim. Hayirlisi olsun hakkinda

Geç döllenme falan değilse artık çok net görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…