5 gün yeterli canımA dostlar, sizce adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapılmalı ?
Adetin geciktiği gün de test yapabilirsiniz. Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ama en garantisi geciktiği gün. Ben adet gününden 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim.A dostlar, sizce adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapılmalı ?
Bir jinekologdan dinlemiştim gecikmenin 5.gununu beklemek en sagliklisiymis. Erken yapilan testlerde kimyasal gebeliklerin yakalanma ihtimali yükselmiş bu da anne adaylarini moral olarak asağiya gecikiyormus.A dostlar, sizce adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapılmalı ?
Ben de dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugünde beklenen regl günü ama olmadım. Yarın yapsam mı test acaba çok sabırsızım. Sizin nasıl oldu ?Adetin geciktiği gün de test yapabilirsiniz. Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ama en garantisi geciktiği gün. Ben adet gününden 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim.
Adetten 2 gün önce erken gebelik testi silikti, kan verdim beta 4 çıktı. Adet olmam gereken gün normal kaset test çift çizgi çıktı, betam 40'dı.Ben de dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugünde beklenen regl günü ama olmadım. Yarın yapsam mı test acaba çok sabırsızım. Sizin nasıl oldu ?
Evet genelde ilk idrarla yapıyorum. Peki adet gecikmesinden kaç gün sonra yaptınız ?Adetten 2 gün önce erken gebelik testi silikti, kan verdim beta 4 çıktı. Adet olmam gereken gün normal kaset test çift çizgi çıktı, betam 40'dı.
Arkadaşlar söylediklerinde haklılar bazen gebeliği erkenden öğreniyoruz ama sonra ne yazık ki kimyasal gebelik olabiliyor.
Ancak ben de sabırsızdım :) O yüzden temkinli yaklaşarak öğrenmeyi seçtim. Yani siz de yaparsanız muhtemelen çıkacaktır. Sabah ilk idrarla test yapmak öneriliyor bu arada.
Adetten 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim. Olmam gereken gün de kaset test ile yaptım. Gecikmesini beklemedim.Evet genelde ilk idrarla yapıyorum. Peki adet gecikmesinden kaç gün sonra yaptınız ?
Şimdi hamile misiniz ?Adetten 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim. Olmam gereken gün de kaset test ile yaptım. Gecikmesini beklemedim.
Ben adetten 3 gün önce yaptım pozitiftiA dostlar, sizce adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapılmalı ?
EvetAdetten 2 gün önce silik çizgi ile öğrendim. Olmam gereken gün de kaset test ile yaptım. Gecikmesini beklemedim.
Çok sevindim adınıza gözünüz AydınBen adetten 3 gün önce yaptım pozitiftiadet günümde de kan verdim beta 965 çıktı
Bekleyelim o vakitBir jinekologdan dinlemiştim gecikmenin 5.gununu beklemek en sagliklisiymis. Erken yapilan testlerde kimyasal gebeliklerin yakalanma ihtimali yükselmiş bu da anne adaylarini moral olarak asağiya gecikiyormus.
Nasıl geçecek bilmiyorum ama bekleyelim bakalım..5 gün yeterli canım
kaç gün geçtiNasıl geçecek bilmiyorum ama bekleyelim bakalım..
En garantisi bu bence. Cunku ben coook test yaptim iki uc gun gecikmeyle ertesi gün pat adet oldum. O hayal kirikligi kötü. Yoksa zaten varsa bir günlük gecikmedede belli ediyor kendini bu noktadada kimyasal durumu can sıkıcı çok kişi daha gecikme yasamadan test yapip silik çizgi görüp hamileyim diye seviniyor snra beta düşük cikiyor güzel artmiyor al bi hayal kirikligi stres daha. Bu ihtimallerin bilincinde istersen yap istersen bekle canim. Hayirlisi olsun hakkindaBekleyelim o vakit
3Şuan
kaç gün geçti
Varsa çok silik bi çizgi görebiliriz
Adetten bir gün önce görmüştüm o çok silik çizgiyiVarsa çok silik bi çizgi görebiliriz