- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
Sen test yaptin onceden e ne bekliyon daha kiz git kan versene ben zamnettimki hic test yapmadin ilk nezaman yapayim diyosunAdetten bir gün önce görmüştüm o çok silik çizgiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen test yaptin onceden e ne bekliyon daha kiz git kan versene ben zamnettimki hic test yapmadin ilk nezaman yapayim diyosunAdetten bir gün önce görmüştüm o çok silik çizgiyi
Bn 1 gun gecti yaptim kop koyu cikti cizgim kuzenim 5 gun onceden ogrendi mesela yapabilirsin kc gun vr adetineA dostlar, sizce adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapılmalı ?
Merhaba bende beklenen adet gününden bir gün önce ve beklenen adet gününde yaptım ve bu şekilde çıktı sizce yanlış olma ihtimali var mıBn 1 gun gecti yaptim kop koyu cikti cizgim kuzenim 5 gun onceden ogrendi mesela yapabilirsin kc gun vr adetine
Sanmıyorum canım daha silik çıktı benimki hatta, kan ver istersen. Yada biri şey demişti bana burda işte damlattığın yere bi iki damla su damlat eğer silinmezse pozitif hayırlı olsunMerhaba bende beklenen adet gününden bir gün önce ve beklenen adet gününde yaptım ve bu şekilde çıktı sizce yanlış olma ihtimali var mı
Benim bugün 3 gündür gecikiyorBn 1 gun gecti yaptim kop koyu cikti cizgim kuzenim 5 gun onceden ogrendi mesela yapabilirsin kc gun vr adetine
Yarın sabah tekrar yaparım test yine çift çizgi olsa kan vermeye koşarımSen test yaptin onceden e ne bekliyon daha kiz git kan versene ben zamnettimki hic test yapmadin ilk nezaman yapayim diyosun
Hadi inşallahhhGeç döllenme falan değilse artık çok net görebilirsiniz.
İnşallah öyledir canım içimi rahatlattın valla teşekkür ederim cevabın için yarın erkenden kan vericem bakalım inşallah vardır sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahımSanmıyorum canım daha silik çıktı benimki hatta, kan ver istersen. Yada biri şey demişti bana burda işte damlattığın yere bi iki damla su damlat eğer silinmezse pozitif hayırlı olsun
Aynen aynenYarın sabah tekrar yaparım test yine çift çizgi olsa kan vermeye koşarım
Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah öyledir canım içimi rahatlattın valla teşekkür ederim cevabın için yarın erkenden kan vericem bakalım inşallah vardır sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Gebelik tetimi bunlarMerhaba bende beklenen adet gününden bir gün önce ve beklenen adet gününde yaptım ve bu şekilde çıktı sizce yanlış olma ihtimali var mı
Yap ozaman bekleme varsa cikarBenim bugün 3 gündür gecikiyor
Amin canım benim seninde kesinleşmiş galiba allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adınaHakkında hayırlısı olsun canım, Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet gebelik testiGebelik tetimi bunlar
Hamilesin tatlim kan verEvet gebelik testi
Evettttt darısı başınaAmin canım benim seninde kesinleşmiş galiba allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına