Gebelik testi

Kelebek Hnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
182
41
48
30
Merhaba arkadaşlar ben 4 aydır progestan kullanıyorum.Adetin 16 17. günü baslayıp 10 gün kullanıyoru. Geçen perşembe günü ilaç bitti doktorum gebelik olmazsa en 3 en fazla 10 gün içinde adet olirsun dedi ve ben simdiye kadar hep 3 4 gün icerisnde adet oldum.Bu sefer ilaç biteli 5 gün oldj ve adet olmadım.Ayrica bu ay hsg filmi cektirdim sonjç temiz çıktı.Test gaptırsam sizce belli olur mu.Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Tabi yarina kadar adet olmazsam

Naptiniz test yaptinizmi acaba merak ettim

Sonuçlar 2 saat içinde çıkıyor aslında
Ben sağlik ocağına verdim kanı doktor yarın dedi.Ama ben barkod numarasından kendim baktım maalesef 0 yaziyor negatif çıktı.Doktoruma mesaj attım progestan bittikten sonra 10 gün ićinde gelmesi lazim eger 10 dllarda gelmezse tekrar test yap dedi bakalım ne zman gelicek

10 dolar da gelmezse tekrar test yap dedi orasını düzgünbir yazmamışım

Merhabalar benim adet gecikmem var 2. Dönemi geldi artık önceden kan tahlili yaptırdım çıkmadı bir haftadır uykum artmaya başladı uyanamıyorum uykudan eşim gelip uyandırıyor beni hep bir ağırlık var üzerimde dün test yaptım bebe time ama sonra kırdım testi bu şekil olmuş

Eklentiler

• 60C5B007-348A-489A-B660-ED2B7E25937D.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 82CF7CBA-2AED-4F17-82E6-9A6FAB8C62CF.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
Kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim.Ben idrar testlerine güvenemiyorum.Adet gecikmeniz varsa kan testinde belli olur büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…