Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net değil foto bulanık anlaşılmıyorKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
yok gibi canimKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
Belli olmuyo canım adetine ne kadar varKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
Belli olmuyo canım adetine ne kadar var
Daha varmış bana var gibi geldi inşallah vardır bide adet günü yap4 gun var adetime
Var gibi ama predictor sanırım bu test zaten yalancı bir gölge hep oluyor ondaKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
2.ci fotoda banada var gibi geldi4 gun var adetime
Evet prediktor early marka yanilmaVar gibi ama predictor sanırım bu test zaten yalancı bir gölge hep oluyor onda
Evet yanılan bir test üç kere hüsran oldu sonu bende ve pembeydi alalen çizgiEvet prediktor early marka yanilma
Payi mi oluyor anlamadim
Yok gibiKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz