4 gun varsa sabah ilk idrarla çıkması bile muhtemel bence ilk idrarla yapmalisinGebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
4 gün varsa ilk idrar daha mantıklı canımGebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
Yumurtlama gördükten sonra 12 gün geçtiyse çıkar her yaptığın testteGebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
Ben ilk gebeliğimde tam adet günümde akşam yaptım çıktıGebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
Bak canım benimde 4 gün kala yapmıştım bide hiç aç karınla yapmadım ben böyle böyle ilerlediGebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
Bugün yaptığım testte böyle çıktı benim onuda yok karınla yaptımGebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
Gebelik testini oglen yapip olumlu sonuc alan varmi?bata 4 gun var daha, su icmeyip cis yapmayip 3 4 saat oyle yapa bilirmiyim
Cnm yaptin mi test bidahaBen ilk gebeliğimde tam adet günümde akşam yaptım çıktı
Bana mı diyorsun canımCanım yumurtlamadab kaç gün sonra silik çizgiyi gördün?
Aynen etiketlemeyi unutmuşum ☺Bana mı diyorsun canım
Valla canım yumurtlama takibi yapmadım ben ama şöyle diyeyim geçen ay çok az adet gördüm ve 11 Mart adet tarihim ben 25 inde bir iki damla kahverengi kan gelmiş bende şaşırdım adetime 4.5 gün varken test yaptm çok siliktiAynen etiketlemeyi unutmuşum ☺
Kan testi mi yaptirdin ? Valla bilmiyorumki benimde basim donuyodu bi kac gun oncesine kadar ama simdi gecti kendi kendime delirdim diyorum . Olabilir burda okuduklarima gore neden olmasinYaptım çıkmadı anlamıyorum geç döllenme olabilirmi ya miğdem bulanıyo ölücem korona testi yaptırdım çıkmadı artık herşeye yoruyorum
Ben yapamiyorum test eczaneye gitmem lazim almak icin esim sodcak ne istiyon ben aliyim diye o yuzdn soyleyemiyorim onadaYaptım çıkmadı anlamıyorum geç döllenme olabilirmi ya miğdem bulanıyo ölücem korona testi yaptırdım çıkmadı artık herşeye yoruyorum
Kan testi yapmadım yarın sağlıkocağında yapıcam tomografi çektiler ciğerler temiz bende miğde bulantısı ishal ve ateş basması ardından üşüme var kafayı yiycem piskolojikte değil biliyorum ilk defa böyle oldumKan testi mi yaptirdin ? Valla bilmiyorumki benimde basim donuyodu bi kac gun oncesine kadar ama simdi gecti kendi kendime delirdim diyorum . Olabilir burda okuduklarima gore neden olmasin
Hadi hayirlisi olsun bakalim ins bebistirKan testi yapmadım yarın sağlıkocağında yapıcam tomografi çektiler ciğerler temiz bende miğde bulantısı ishal ve ateş basması ardından üşüme var kafayı yiycem piskolojikte değil biliyorum ilk defa böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?