• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Msaboran

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
5
3
1
40
Merhaba gebelik testi yaptım adetine dört gün var çoğu belirtileri yaşıyorum sizce silik cizgi var mi tansiyon ilacı kullandığım için erkenden yapayım dedim. Oğlumda adetten dört gün sonra ogrenmistim

Merhaba gebelik testi yaptım adetine dört gün var çoğu belirtileri yaşıyorum sizce silik cizgi var mi tansiyon ilacı kullandığım için erkenden yapayım dedim. Oğlumda adetten dört gün sonra ogrenmistim

Eklentiler

• IMG-20200225-WA0009.jpg
    IMG-20200225-WA0009.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 149
Hayırlı uğurlu olsun ... Ama emin olmak.icin kan testi yaptırın yine de bnce hamilesinz

Bu resmini attığım testten 4, 5 saat öncesinde yaptigimda çıkmamıştı aynı testle yapmıştım
Hemen çıktıysa yüksek ihtimal gebesiniz bence tabi bazen yaniltabiliyor testler Rabb'im gönlünüze göre nasip etsin insAllah 🤲❤️

Merhaba sonuç ne oldu acaba merak ettim bende test yaptım buna benzer bir sonuç çıktı da😏

Belirtiler tam olarak nasıldi sizde? Adet sancısı gibi sancı, sivilcelenme ve şişkinlik yaşadınız mi

Merhaba kızlar adetime 3 gün kala yani bugün yaptım sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20200229_105737.jpg
    IMG_20200229_105737.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 103
Ona gerek yok bence benimkide böyleydi bir gün bekledim diğer gün sabah tekrarladım netleşti

Eklentiler

• 9DBFD8E2-E69D-41E7-854B-268CF19B8C61.jpeg
    9DBFD8E2-E69D-41E7-854B-268CF19B8C61.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 82
Ona gerek yok bence benimkide böyleydi bir gün bekledim diğer gün sabah tekrarladım netleşti
Predictor early aldım onu yaptım daha net çıktı yakın zamanda doktora randevu alacağım. Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Back