Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gebelik testi yaptım adetine dört gün var çoğu belirtileri yaşıyorum sizce silik cizgi var mi tansiyon ilacı kullandığım için erkenden yapayım dedim. Oğlumda adetten dört gün sonra ogrenmistim
Merhaba gebelik testi yaptım adetine dört gün var çoğu belirtileri yaşıyorum sizce silik cizgi var mi tansiyon ilacı kullandığım için erkenden yapayım dedim. Oğlumda adetten dört gün sonra ogrenmistim
Hayırlı uğurlu olsun ... Ama emin olmak.icin kan testi yaptırın yine de bnce hamilesinzMerhaba gebelik testi yaptım adetine dört gün var çoğu belirtileri yaşıyorum sizce silik cizgi var mi tansiyon ilacı kullandığım için erkenden yapayım dedim. Oğlumda adetten dört gün sonra ogrenmistim
Hemen çıktıysa yüksek ihtimal gebesiniz bence tabi bazen yaniltabiliyor testler Rabb'im gönlünüze göre nasip etsin insAllahBu resmini attığım testten 4, 5 saat öncesinde yaptigimda çıkmamıştı aynı testle yapmıştım
Belirtiler tam olarak nasıldi sizde? Adet sancısı gibi sancı, sivilcelenme ve şişkinlik yaşadınız miMerhaba gebelik testi yaptım adetine dört gün var çoğu belirtileri yaşıyorum sizce silik cizgi var mi tansiyon ilacı kullandığım için erkenden yapayım dedim. Oğlumda adetten dört gün sonra ogrenmistim
Var gibi tekrarlayın bir gün sonraMerhaba kızlar adetime 3 gün kala yani bugün yaptım sizce nasıl
Erken gebelik testi alsam kesin sonuç verir mi sizceVar gibi tekrarlayın bir gün sonra
Predictor early aldım onu yaptım daha net çıktı yakın zamanda doktora randevu alacağım. Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahOna gerek yok bence benimkide böyleydi bir gün bekledim diğer gün sabah tekrarladım netleşti
İnşallah canım seninki de hayırlı sonuçlansınPredictor early aldım onu yaptım daha net çıktı yakın zamanda doktora randevu alacağım. Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah