- 13 Ocak 2020
- 13
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi melek93_34
Melindacımm senin bebişin var mıAmin inşallah...Gelişmeleri yaz bize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melindacımm senin bebişin var mıAmin inşallah...Gelişmeleri yaz bize
İnşallah olur canım, 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim daha çok yeniMelindacımm senin bebişin var mı![]()
Evet erken gebelık testı doğru sonuç verıyor aksisi mumkun olamazErken gebelik testleri ne kadar dogruduracaba adetten önce yapılan test doğru sonuç verir mi
Merhaba cümlenize itafen yazıyorum. Ben pyro clinice erken gebelik testi yaptım çok belli 2 çizgi çıktı 1 saniye icinde yanılma olabilir mi?Evet erken gebelık testı doğru sonuç verıyor aksisi mumkun olamaz![]()
Yanılma olamaz bakınızMerhaba cümlenize itafen yazıyorum. Ben pyro clinice erken gebelik testi yaptım çok belli 2 çizgi çıktı 1 saniye icinde yanılma olabilir mi?
Alttaki benimkiyle aynı ve ben 1 hafta geçtikten sonra yaptım yani dün bi bakınYanılma olamaz bakınızEki Görüntüle 2600278
Bunlar benım erkek gebelık testlerım
Benim üç gün kala çıktı kan verdim sonuç 61 düşük mü normal mi acabaRegle bir kaç gün kala normal testte bile çıkıyor silik de olsa.![]()
2 gün sonra tekrar kan verin artış düzenliyse başlangıç değeri önemli olmuyo.Benim üç gün kala çıktı kan verdim sonuç 61 düşük mü normal mi acaba
TMam tesekkur edrrim2 gün sonra tekrar kan verin artış düzenliyse başlangıç değeri önemli olmuyo.![]()
bence ilaç kullanma bekle gelir kendi zaten bu ata çoğu kişi dengesizlik yaşıyorHayırlı sabahlar adetim 5 gün geçti erken gebelik testi yaptim negatif çıktı ve halen adet olmadım 7 gün oldu günüm geceli ne yapsam bilemedim teste güvenip adet söktürücü kullanmalimiyim