- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
Öyle dediler bende belirtin yok demek ki hamile değilim diye agladimKim demis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle dediler bende belirtin yok demek ki hamile değilim diye agladimKim demis?
Hayirlisi olsun, ben kendi yasadigimi soyledimÖyle dediler bende belirtin yok demek ki hamile değilim diye agladim
Yumurtlama gunu belli mi ona gore yorum yapabilirizErken gebelik testleri ne kadar dogruduracaba adetten önce yapılan test doğru sonuç verir mi
Bu herkeste olmuyor canım bazı kişiler hiç belirti görmüyor bileBulanti kusma gecikme goguslerde sizi ve bas donmesi ve uyku oluyor dedj
Amin insallahHayirlisi olsun, ben kendi yasadigimi soyledim
Ya aslında 20 si olduğu hafta diyor o zamanlarda ilişki de oldu hattaYumurtlama gunu belli mi ona gore yorum yapabiliriz![]()
Biraz daha sabredip haftaya gelsin adet olmaz isem kan testi yaptıricam inşallah hamileyimdirBu herkeste olmuyor canım bazı kişiler hiç belirti görmüyor bile
Takvim uygulamasiysa onlar hic dogru cikmiyorYa aslında 20 si olduğu hafta diyor o zamanlarda ilişki de oldu hatta![]()
Her hayra artık gonlun raz8 değil Allah hayra çevirip sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin bana da inşallah inşallah normal kimyasal yada dış gebelik olmayan gebelik vardirTakvim uygulamasiysa onlar hic dogru cikmiyor![]()
Insallah canım inşallahHer hayra artık gonlun raz8 değil Allah hayra çevirip sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin bana da inşallah inşallah normal kimyasal yada dış gebelik olmayan gebelik vardir![]()
Belirti bazen hiç olmayabiliyo. Kan ver bence.2 kere yaptım 2 kere pozitif çıktı adetime daha 3 gün var arkadaşım bence negatif belirtin bile yok dendi
Hafta bi gelsin i şallah adet olmam da kan verebilirim ya nasıl istiyorum canım bi bilsenBelirti bazen hiç olmayabiliyo. Kan ver bence.![]()
Amiiinn canım Rabbim isteyenleri imtihan etmesin ya bazen çok üzülüyorum istemiyor sokağa atıyor boz deli gibi olsun diye cabalarkenInsallah canım inşallahisteyen herkese hepimizi nasip etsin Allahım
Burda reglden önce de öğrenen çok var. Kan için regli beklemene gerek yok. Insallah hamilesindir. Bize de dua et.Hafta bi gelsin i şallah adet olmam da kan verebilirim ya nasıl istiyorum canım bi bilsen![]()
Çıkar mi ki ya çıkmaz dediler ya ederim tabi sizde dua edin canım bana inşallah vardır bebişim normal bir gebelik ve bebiş olur insallahBurda reglden önce de öğrenen çok var. Kan için regli beklemene gerek yok. Insallah hamilesindir. Bize de dua et.![]()
Haklısın hem de çok kimisi sokağa atıyor kimisi düşürmeye uğraşıyor... Allah hayırlı zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah...Kaybımdan beri oyle avunuyorum hayırlı degilmis zamani degilmis demek ki diyorum.Dua ediyorum....Amiiinn canım Rabbim isteyenleri imtihan etmesin ya bazen çok üzülüyorum istemiyor sokağa atıyor boz deli gibi olsun diye cabalarken
Çok geçmiş olsun canım benim çok iyi anlıyorum seni bende öyle diyorum ama bi yandan da çok istiyorumkucavim dolsun konuşlu ici.ke cekeyim diyorum korkuyorm yaHaklısın hem de çok kimisi sokağa atıyor kimisi düşürmeye uğraşıyor... Allah hayırlı zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah...Kaybımdan beri oyle avunuyorum hayırlı degilmis zamani degilmis demek ki diyorum.Dua ediyorum....
Icimizi ferah tutalım Allah'a ve doktoruna sığın canımÇok geçmiş olsun canım benim çok iyi anlıyorum seni bende öyle diyorum ama bi yandan da çok istiyorumkucavim dolsun konuşlu ici.ke cekeyim diyorum korkuyorm ya
Aminnnnn canimmIcimizi ferah tutalım Allah'a ve doktoruna sığın canımHayırlısı hakkında
![]()
Kaç gun var regle?Çıkar mi ki ya çıkmaz dediler ya ederim tabi sizde dua edin canım bana inşallah vardır bebişim normal bir gebelik ve bebiş olur insallah![]()