• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her hayra artık gonlun raz8 değil Allah hayra çevirip sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin bana da inşallah inşallah normal kimyasal yada dış gebelik olmayan gebelik vardir:KK43:
Insallah canım inşallah 🙏 isteyen herkese hepimizi nasip etsin Allahım

Amiiinn canım Rabbim isteyenleri imtihan etmesin ya bazen çok üzülüyorum istemiyor sokağa atıyor boz deli gibi olsun diye cabalarken
Haklısın hem de çok kimisi sokağa atıyor kimisi düşürmeye uğraşıyor... Allah hayırlı zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah...Kaybımdan beri oyle avunuyorum hayırlı degilmis zamani degilmis demek ki diyorum.Dua ediyorum....

Haklısın hem de çok kimisi sokağa atıyor kimisi düşürmeye uğraşıyor... Allah hayırlı zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah...Kaybımdan beri oyle avunuyorum hayırlı degilmis zamani degilmis demek ki diyorum.Dua ediyorum....
Çok geçmiş olsun canım benim çok iyi anlıyorum seni bende öyle diyorum ama bi yandan da çok istiyorumkucavim dolsun konuşlu ici.ke cekeyim diyorum korkuyorm ya

Back