• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun seninde sağlıcakla alırsın inşallah bebisini 🤗 sizin hikayeniz nedir 🙈
Amin kuzum bekleyen herkes inşallah :anneadayı:
Ben 5 sene korunup bir de üstüne 7 cm çikolata kisti sahibi olarak ilk denemede gebe kaldım tıbbın bittiği noktayım :KK53:
Allah isteyen herkese nasip etsin 🤗

Rabbim yardımcı olsun canım benim seni tanımasamda bundan sonra dualarında bol bol yer vericem inşallah Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın duaları i kabul etsi bebeği i kucağına al hatta torunlarını gör öyle ömrü güzel uzun olsun.amin canım inşallah insalah size yazarım bu sefer inşallah güzel olur herşey. Rabbim zor imtihanlar yaşarmasın insallah
Allah razi olsun,tüm isteyenlere versin rabbim beterin beterini yasatmasin,hadi insallah bekliyrz guzel haberlerini

Amin kuzum bekleyen herkes inşallah :anneadayı:
Ben 5 sene korunup bir de üstüne 7 cm çikolata kisti sahibi olarak ilk denemede gebe kaldım tıbbın bittiği noktayım :KK53:
Allah isteyen herkese nasip etsin 🤗
Waooww süper.. Allah ne zamn isterse olur bende aynı fikirdeyim 🤗 bende 5 cm kist aldırdım 5 ay sonra kaldım tabi artık 5 yasindayiz😁 ama şimdi ne zamn kalicam çok merak ediyorum. 3 4 ay önce doktora gittim başka bisi için tertemiz istediğin zaman hamile kalabilirsin gayet saglıklı sin dedi🥰 Rabbım herseyin hayırlısını nasip etsin. Gerçekten anne vasfını taşıyan yüce gönüllü annelerin kucaklarini boş bırakmasın 🤲😌

Dayanamadım bir tane daha yaptım oda pozitif çıktı. Herkeste farklı oluyor o zaman sanırım belirtiler inşallah hormon artisim olur :KK43:

Yapman gereken tek sey kan testi vermek hem de beklemeden. Cunku hormon atisini ancak bu yolla takip edebileceksin. Kendi kendine kimyasal mi dis gebelik mi korkularina simdiden gitmissin bu stresle bebisin tutunmadan ona da stresi gecirirsin. O yuzden kan testi ver git 2 gun sonra yeniden ver artisi normal mi diye.

Yapman gereken tek sey kan testi vermek hem de beklemeden. Cunku hormon atisini ancak bu yolla takip edebileceksin. Kendi kendine kimyasal mi dis gebelik mi korkularina simdiden gitmissin bu stresle bebisin tutunmadan ona da stresi gecirirsin. O yuzden kan testi ver git 2 gun sonra yeniden ver artisi normal mi diye.
Haftasonu burdaki devletler malesef almıyor ama salı günü vericem hala adet olmaz isem nolursunuz dua edin bana nolursun olsun bebeğim sağlıklı sekilde

Waooww süper.. Allah ne zamn isterse olur bende aynı fikirdeyim 🤗 bende 5 cm kist aldırdım 5 ay sonra kaldım tabi artık 5 yasindayiz😁 ama şimdi ne zamn kalicam çok merak ediyorum. 3 4 ay önce doktora gittim başka bisi için tertemiz istediğin zaman hamile kalabilirsin gayet saglıklı sin dedi🥰 Rabbım herseyin hayırlısını nasip etsin. Gerçekten anne vasfını taşıyan yüce gönüllü annelerin kucaklarini boş bırakmasın 🤲😌
Amin canım ne güzel birşey kesinlikle o kadar çok istiyorum ki ona bakmak koklamak onunla büyümek yaşlanmak istiyorum resmen🤗

Haftasonu burdaki devletler malesef almıyor ama salı günü vericem hala adet olmaz isem nolursunuz dua edin bana nolursun olsun bebeğim sağlıklı sekilde

Yaptigin testler pozitif cikiyosa buyuk ihtimalle zaten hamilesin bazen ufak kanama olur ilac kullanman gerekir bu yuzden hastane isini geciktirmemelisin

Adetime 5 gün var iki ay önce kimyasal yaptım adet belirtim hiç bi şekilde yok midem eşkiyo sadece sabahları sizce test yapmalı mıyım ? Çok istiyorum rüyamda kız cocuğum oluyordu dıyorlar ya hıssedersen oluyo ben her ay hamıle gbi hıssedıyorum ama negatıf bu arada 4 aylık evliyim 🤪🤗

1F88C38E-1B79-4D2C-BCB4-41149001BE31.jpeg

Dört aylık evliyim iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktorum ara verin gibi bişeyden bahsetmedi düşükte ilk üç ay yapmayın diyenler oldu ama ben kürtaj olmadm ki sonucta adetim ikinci günü bugün test aldm üç tane denedim aynı cok silik ama iki gün gecıkti normal sanırım kan vermye korkuyorum kimyasal mi acaba kafamda elli tane soru işareti var kalp atısını duyana kadar havalara uçamıyorum 😢

Dört aylık evliyim iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktorum ara verin gibi bişeyden bahsetmedi düşükte ilk üç ay yapmayın diyenler oldu ama ben kürtaj olmadm ki sonucta adetim ikinci günü bugün test aldm üç tane denedim aynı cok silik ama iki gün gecıkti normal sanırım kan vermye korkuyorum kimyasal mi acaba kafamda elli tane soru işareti var kalp atısını duyana kadar havalara uçamıyorum 😢
Seni çok iyi anlıyorum insan kayip yasayinca daha hassas oluyor, canım inşallah sağlıkla ilerler, kimyasal gebelik sonrasında bekleme önermiyorlar genelde, hayırlı olsun 🤗

Seni çok iyi anlıyorum insan kayip yasayinca daha hassas oluyor, canım inşallah sağlıkla ilerler, kimyasal gebelik sonrasında bekleme önermiyorlar genelde, hayırlı olsun 🤗
Eşim bile diyor ki senin üzülmen beni üzüyor çok sulu göz olduğum için 😂 iki gün önce rüyamda kız bebek gördüm sabahına kalktım Kuran-ı Kerim okudum dua ettim onda da tabi ağla ağla müge anlıyı acıyorum ağla ağla demek bundanmış allahım inş sağlıkla dünyaya gelırse sevgılıler gününde haberını aldım düğün tarıhımızle aynı ayda belkı aynı güne gelir allahım dua edin kızlarr allahım ne zor belkı çok anlayamam ama çok bi çaba sarf etmedim allahımm herkese nasip etsin ve bakara suresinin son iki ayetini fatiha ile okuyup uyusnlar ve hayrlısnı beklesınler♥️

Back