- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
Erken gebelik testleri ne kadar dogruduracaba adetten önce yapılan test doğru sonuç verir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasin biraz hasetmis sanirim. Daha bu kadar erken ne belirtisi olcakmis acaba2 kere yaptım 2 kere pozitif çıktı adetime daha 3 gün var arkadaşım bence negatif belirtin bile yok dendi
8 ve 9 derke8. Yada 9.gğnden sonra net gösterir inş
Bulanti kusma gecikme goguslerde sizi ve bas donmesi ve uyku oluyor dedjArkadasin biraz hasetmis sanirim. Daha bu kadar erken ne belirtisi olcakmis acaba
İlişkiden 8 9 gün sonra8 ve 9 derke
Hee gecti sanirimİlişkiden 8 9 gün sonra![]()
O zmn çıkar canımHee gecti sanirim![]()
Ayy hadi insallah bana dua edin lutfennO zmn çıkar canım ☺
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın seninkini de inşallah ☺Ayy hadi insallah bana dua edin lutfenn![]()
Cok belirti arama baslarda,hakkinda hayirlisi olsun2 kere yaptım 2 kere pozitif çıktı adetime daha 3 gün var arkadaşım bence negatif belirtin bile yok dendi
Amiin canim insallah en buyik hayalim suanda ya allah razi olsunRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın seninkini de inşallah ☺![]()
Kimyasal gebelik degildir insallah ama oda pozitif oluyor ilk bastaCok belirti arama baslarda,hakkinda hayirlisi olsun
Bende hicbiri olmadiBulanti kusma gecikme goguslerde sizi ve bas donmesi ve uyku oluyor dedj
Ayy gercekten mi bunlardan birisi ilmasi lazimmis hamilelik ucin adet gecikmesi disindaBende hicbiri olmadi
Kim demis?Ayy gercekten mi bunlardan birisi ilmasi lazimmis hamilelik ucin adet gecikmesi disinda