Canim doktorlar 7 gun en fazla etkisi diyor. 10 11 kalması biraz nadir gorunen durum. Gebelik çıkıyor ve dusuyorsa 10 gunden sonra kimyasal diyor doktorlar. Bende kendim saglikciyim zaten doktorlar bu kadar uzun surmez diyor.
Forumda ornekleri var bende dahil
Olmak uzere 11. Gun dahil silik cizgi gordum. Bu tamamen bunye ile alakali , zayifliginda etkisi var. benim doktorum 10. Gunde bile test icin cok erken yaniltir dedi. Bu arada kimyasal gebelik degildi. Hatta yabanci bir site var vuruldugunuz igne dozu , kilonuz vs girerek tahmini etki suresini bulabiliyorsunuz.
Forumda ornekleri var bende dahil
Olmak uzere 11. Gun dahil silik cizgi gordum. Bu tamamen bunye ile alakali , zayifliginda etkisi var. benim doktorum 10. Gunde bile test icin cok erken yaniltir dedi. Bu arada kimyasal gebelik degildi. Hatta yabanci bir site var vuruldugunuz igne dozu , kilonuz vs girerek tahmini etki suresini bulabiliyorsunuz.
Canim dedigin gibi bunye meselesi burada igneden sonra 4.gun, 7 ve 8.gun test yapip negatif gören de cok var. Ama dedigim gibi doktorlar 7 gun etkisi diyor. Ki bir ignenin 11 gun etkisi surmez. Oyle olsa bence herkese yapilan ignenin dozu ayni o zaman herkesin 10 11 gun surerdi. Yani bunyen zayif olsada surecegi 10 gundur en fazla. 11 ve 12.gun kanda kesin cikar. Idrar testinde silik cikarsa onu bilemem cunku piyasada bu sekilde hatali testler var.