Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Kizlar yumurtalama üzerinden 13 gun gecti adete 6 gun var yani tavkim oyle diyor. Bugun bebe time gebelik testi yaptim silik cizgi cıktı kameraya çekince gozukmiyor ama eltimle baktim cok silik var. Neyse guvenmeyip baska bir tets aldim one step diye ondada ayni sekilde cok silik cikti net bakınca cikiyor 7 aydir deneme yapiyorum ilkkez boyle bisey geliyor basima sizce yeni diyemi cok silik..
Dosya ekledim alttaki iok yaltigim üsteki yenu yaptigim usteki kamera da çıkmıyor bir türlü

Eklentiler

• IMG-20191108-WA0031.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 147
Canııııım silik çizgi gözüküyor muhtemelen çok yeni diye çok siliktir hayırlı olsuuun yarın yine test yap veya kan vermeye git 2 günde bir kanın yükselicek mi onu takip et çok sevindim senin adına

Yaa birgun buraya bunlari yazıp sevineceğim aklima bile gelmezdi cok cok tesekkur ederim sonucu paylasacam

Acaba usteki testede silik cizgi görüyormusunuz

Cnm testin sonucunda gebelik varmiymis öğrenebildinmi bendede aynısı varda çok silik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…