• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

büyük ihtimal hamilesiniz.benim de böyle olmustu.birkac gün sobra tekrar test yaptim.koyu 2 çizgi gördüm:)
 
teşekkür ederim evet normalde kan tahlili için p.tesi gidicem 3 gün var daha önümde bide sol tarafımda hafif hafif vuran bi kasık ağrısı var. Şüphelenme sebebim buydu zaten test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :) inşallah gebeyimdir.
 
arkadaşlar merhaba resimdeki benim gebelik testim ikinci çizgi çok silik çıktı acaba gebemiyim birazda erken baktım aslında hiç böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.:)

2.resmide ekledim gerçi telefondan direk resme bakınca daha çok belli oluyo ama böyle yükleyince daha silik çıkıyo sanırım kan testini yaptırana kadar içim içime sığmayacak :)
merhaba tebrikler ilk gebeliğimde benimde aynı çıkmıştı hamilesiniz yalnız bende bişey soracağım konu açacağım yeri bulamadım Bende ikinci bebek için korunmayı bıraktım adetime 4 gün var ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif Testin yanılma payı varmı yoksa hamile değilmiyim
 
Back